ehh Sosnowiec i wszystko jasne.... Dla mnie między tą czarną dziurą co nazywają Sosnowcem a GOP-em powinna być granica z polem minowym, fosą i płotem na wys min 5 metrów.
W takim małym aucie nawet kadłubki by miały problem się pruć

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
K🤬a tak się składa, że znam ówczesnego właściciela tego pojazdu O.o
Nie sądziłem, że takie coś znajdzie się na sadolu
A dla mnie jesteś ślunskim z🤬bem, co się spina... Ślunsk to dopiero brud, smród, ubóstwo, chorzów, cygany i ogólna patologia
gemini2009 napisał/a:
ehh Sosnowiec i wszystko jasne.... Dla mnie między tą czarną dziurą co nazywają Sosnowcem a GOP-em powinna być granica z polem minowym, fosą i płotem na wys min 5 metrów.
A dla mnie jesteś ślunskim z🤬bem, co się spina... Ślunsk to dopiero brud, smród, ubóstwo, chorzów, cygany i ogólna patologia

Sklej, Ty k🤬a na Śląsku nie byłeś....sosnowiecki przyk🤬 -_-
Śląski jest jednym z najbogatszych rejonów Polski, nie mówiąc o infrastrukturze
Pomyśl zanim coś powiesz buraku
No comment
Śląski jest jednym z najbogatszych rejonów Polski, nie mówiąc o infrastrukturze
Pomyśl zanim coś powiesz buraku
No comment

~Sklej napisał/a:
K🤬a tak się składa, że znam ówczesnego właściciela tego pojazdu O.o
A dla mnie jesteś ślunskim z🤬bem, co się spina... Ślunsk to dopiero brud, smród, ubóstwo, chorzów, cygany i ogólna patologia![]()
Ty, k🤬a jesteś z pod Ukrainy i co tam robisz??
Przemycasz fajki i tyle, a na Śląsku jest zajebiście robota by się znalazła nawet dla takiego c🤬ja jak ty.
Misza123 napisał/a:
Bo nawet po POLSKU nie potraficie.
podpis użytkownika

angel, to ze nie wstawia polskich znakow oznacza ze nie potrafi pisac po polsku? ~~
gemini2009 napisał/a:
Chyba kolegę odwiedził ten jebakowóz z Sosnowca, że ma taki uraz

mejdi napisał/a:
angel, to ze nie wstawia polskich znakow oznacza ze nie potrafi pisac po polsku? ~~
"po Niemiecku" piszemy małą literą,więc tak,nie potrafi pisać po polsku. Z sosnowca jest przecież to na c🤬j się dziwić? Tylko tam takie z🤬by mogą mieszkać.