👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up: bo wreszcie doszli do wniosku, że wyskakiwanie ze sprawnego samolotu jest bez sensu. Teraz robią odwrotnie
po tych pierwszych sekundach miałem taką nadzieję na wspaniały filmik...
Cytat:
wytłumaczy mi ktoś: po co?
Serio? Na prawdę nie wiesz po co?
Już ci tłumaczę:
Bo to k🤬a tańsze niż wpakowanie w c🤬j hajsu w reklamy w telewizji.
Działa to na zasadzie marketingu wirusowego i jest bez porównania tańsze niż wtłaczanie dziesiątek jak nie setek milionów dolarów w normalne reklamy w telewizji.
Co widziałeś podczas tego? Logo red-bulla. Niczym to się nie różni od reklamy jaką byś zobaczył w telewizji poza kosztami i faktem, że to ludzie sami będą dalej udostępniać.
Czyli masz praktycznie zerowy koszt, z punktu widzenia producenta wody z cukrem i kofeiną, a efekt jakbyś wyj🤬 w kampanię w c🤬j pieniędzy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up To może ja zepsuję trochę tę kampanię. Odkąd przestałem regularnie pić Red Bulla, zniknęły mi problemy zdrowotne, przez które między innymi parę razy lądowałem na stole operacyjnym.
P.S.: Skrót od "między innymi" jest traktowany jako link...

-_BrD_- napisał/a:
@up To może ja zepsuję trochę tę kampanię. Odkąd przestałem regularnie pić Red Bulla, zniknęły mi problemy zdrowotne, przez które między innymi parę razy lądowałem na stole operacyjnym.
haha od energola na stole operacyjnym, co za życiowy przegryw

@locco wolałbym wylądować na stole operacyjnym po redbullu niż być taką sp🤬oliną jak ty, mnie mogliby jeszcze jakoś pomóc. Jak się ktoś odżywia niezdrowo to może wylądować na stole. Polecam ci pić go jak najwięcej, w reklamach widziałem, że pijący redbulla są zajebiści więc masz szansę się dowartościować i być lepszym od nas.
RedBull ponad 80 procent przychodu inwestuje w tego typu eventy, sponsorig sportu ciekawego lub nie. To jest ich sposób na reklamę. Nie wp🤬lają milionów w reklame TV bo i tak c🤬j z tego jest. Taka strategia. Co tu k🤬a więcej rozumieć?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie