👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
Widzisz płaskoziemco że sam na mnie odniosłeś? Weź sobie screeny otwórz jak umiesz. Człowieku jesteś pełen nienawiści bo w Olkuszu mieszkasz?
A jakie - dojechałeś mnie? Znaczy zabiłeś mnie swoim prostactwem i ułomnością. To tak. Moge ci zdjęcia siusiaka wysłać jak lubisz. Córka wie że ma ojca przetrzymanego?
Wszyscy u ciebie w Olkuszu donoszą?
baranie, to że mieszkasz na podlasiu mnie nie interesuje, po drugie screeny mogłeś sobie obrobić, a za to ostrzerzenie uj ci do dupy szpagaciarzu za 2 zł
Jak zwykle, w komentarzach potok ruskiego gówna. Powiedz "Ukraina", a patopatriotyczne bydło się zesra. Aż przyjemnie czytać te wysrywy zbolałych odbytów. Chyba sam was zacznę prowokować.

riddick1773 napisał/a:
Nerwy puszczają konfidencie? Nie jestem takim słabeuszem bez honoru jak ty, żeby sobie dorabiać cos. Agresja jest oznaką słabości i tylko donosząc Angelowi na mnie mogłeś złudnie poczuć się lepszy.baranie, to że mieszkasz na podlasiu mnie nie interesuje, po drugie screeny mogłeś sobie obrobić, a za to ostrzerzenie uj ci do dupy szpagaciarzu za 2 zł
Teraz do jestem pewny iż jesteś z okolic Olkusza lub powiat nowotarski. To że jesteś z średniej klasy rolniczej lub robotniczej nie usprawiedliwia prostactwa i snobizmu. Jesli chcesz poczuć się lepszy to zacznij myśleć jak człowiek zdaj maturę na początek.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie