👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bimber niedobry i niezdrowy, od tych rusków? Przecież tam są najlepsi światowi specjaliści, nie jeden mógł by profesurę obronić. CEDC czy Stock Polska, mogli by się wiele nauczyć.
Nic nowego, ruskie ścierwa chleją cały czas, średnia życia jest u nich o 7-9 lat mniejsza niż u nas, tak trzymać. na zdrowie towarzysze!
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Heliar napisał/a:
Bimber niedobry i niezdrowy, od tych rusków? Przecież tam są najlepsi światowi specjaliści, nie jeden mógł by profesurę obronić. CEDC czy Stock Polska, mogli by się wiele nauczyć.
Najlepszy... winiak robi mój ojciec. Winiak ma 52% i jest to arcymistrzostwo!
Geraldinio napisał/a:
Nie o 7-9 lat, szacunki mówią o różnicy 17 lat. Tyle samo zresztą wynosiły oficjalne dane za rok 2006, później oficjalne statystyki mówią o nagłej i niewytłumaczalnej poprawie — według danych rządowych piją mniej niż w Polsce...Nic nowego, ruskie ścierwa chleją cały czas, średnia życia jest u nich o 7-9 lat mniejsza niż u nas, tak trzymać. na zdrowie towarzysze!
Wiarygodnych nieoficjalnych danych nie ma bo każda organizacja która próbuje je zbierać od razu dostaje określenie "zagraniczny agent" a co to oznacza zapewne wiecie.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
a u nas to co? dali 500 plus i zaczął się bum, spożycie alkoholu od razu wzrosło, nie udawajcie, ze Polska nie ma problemu z alkoholizmem i patologią, na dokładkę finansowaną przez państwo, 800 plus, zapomogi dla dzieciorobów nigdy w życiu nie pracujących tylko klepiących chore, zdegenerowane dzieci, z góry skazane na przegraną, dzieci z FAS, albo z ADHD bo to ładniej brzmi
Nome napisał/a:
a u nas to co? dali 500 plus i zaczął się bum, spożycie alkoholu od razu wzrosło, nie udawajcie, ze Polska nie ma problemu z alkoholizmem i patologią, na dokładkę finansowaną przez państwo, 800 plus, zapomogi dla dzieciorobów nigdy w życiu nie pracujących tylko klepiących chore, zdegenerowane dzieci, z góry skazane na przegraną, dzieci z FAS, albo z ADHD bo to ładniej brzmi
Wyborcy Pierdnij i Spocznij
[ Dodano: 2025-07-23, 14:36 ]
Ażeby nie powielać to jest i kolejny (i wiele innych) cudowny przykład kacapskich matiuszek. Tylko brać i dupczyć. A swoją drogą - aż ciężko się na to patrzy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie