CrazyChocolate napisał/a:
Może dali go do zbiorczego?Hmm
Nie. Temat został bezczelnie usunięty.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-05-15, 17:30 ]
Otrzymałeś PW z powodem usunięcia tematu.

Nie wiem, czy pamiętasz finał KMŚ z Barceloną 2 lata temu, gdzie prawda o Neymarze wyszła na jaw - do Europy się nie nadaje. O ile Brazylia ma świetną reprezentacje, o tyle poziom ligi nie jest wyższy od przeciętnego progu domu w Sosnowcu. Neymar tam się wyróżnia, bo jeździ między nimi jak chce, ale jak przychodzi do meczu na najwyższym poziomie to najchętniej wróciłby do szatni po 3 minutach.
Nie ma bramek prawdziwego Ronaldo, nie ma piwa za chybiony tytuł.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Taka gra jak on prezentuje, to nawet Messi więcej podaje
Choć chętnie zobaczę jak go roz🤬bią w Europejskiej Lidze, bo na pewno już tak wspaniały nie będzie.

On chyba próbuję być jak Ronaldinho...
... Te zgrywane piłki plecami :]

... Te zgrywane piłki plecami :]

spocone stado facetów w podkolanówkach biegające za jednym kozim pęcherzem czy z czego tam jest zrobiony ten balon. i ja mam to oglądać przez 2h?
Precz_z_Preczem napisał/a:
Messi razem z Ronaldo się kryją.
No to teraz pojechałeś. Chłopak kopie się w lidze porównywalnej z poziomem segunda division (druga liga hiszpańska). Strzela bramki drużynom, z których pewnie nie potrafiłbyś wymienić z nazwiska żadnego gracza. Już nawet pomijając fakt, że 40-letni Romario zdobywał tam tytuł króla strzelców.
Brazylijczycy mają wylęgarnie talentów, trzeba to przyznać, ale co roku u nich wyskakuje 'nowy Pele', 'nowy Maradona', później sprawny marketing i kluby europejskie chcą płacić po 50mln euro za kota w worku wierząc, że sprawdzi się jak m.in Rivaldo, Ronaldo (brazylijczyk), Ronaldinho.
A co do samego Neymara- wystarczy obejrzeć jego mecze w reprezentacji Brazylii, która czasem gra sparingi z mocnymi drużynami by stwierdzić, że ani z niego nowy Pele, ani Maradona, a Ronaldo i Messiemu to póki co może podawać ręczniki.
Precz_z_Preczem napisał/a:
15 kwietnia 2010 zdobył 5 bramek przeciwko Guarani Campinas w wygranym meczu przez jego drużynę 8-1 w Copa do Brasil. Neymar wraz z Santosem wygrał mistrzostwa stanu São Paulo w 2010, gdzie strzelił 14 bramek w 19 meczach i otrzymał nagrodę dla najlepszego gracza.]
Guarani Campinas to drugoligowiec, strzelić takiemu zespołowi pięć bramek i wygrać półamatorskie rozgrywki stanowe zostając przy tym najlepszym zawodnikiem- zacny wyczyn

ss_adol napisał/a:
spocone stado facetów w podkolanówkach biegające za jednym kozim pęcherzem czy z czego tam jest zrobiony ten balon. i ja mam to oglądać przez 2h?
Nikt cię nie zmusza, więc zluzuj dupsko. No chyba, że ci mama każe w domu oglądać to inna sprawa

tak się kryją, że Neymar jak przyjdzie do europy to życzę mu powodzenia w takiej np. Premier League, nogi połamane
ale fakt faktem, technicznie zamiata

Tak sobie przypomniałem... i łezka mi się w oku zakręciła.
Sezon 2008/2009, Liga Mistrzów, mecz WYGRANY przez WISŁĘ 1:0 !!!