Maciek korzym i starcie z Jakubem Słowikiem w Ekstraklasie. Chlopak już nie pogra do konća sezonu ;/

Witam.
Jako że część gimbusiarni podnieca się strasznie Christiano Ronaldo(nie powiem, bo dobry zawodnik) oraz panem o nazwisku Messi (też wymiata), chcę przedstawić Wam fenomen Ronaldo.
Ten prawdziwy Ronaldo
Jakiś czas temu były robione badania na Christiano Ronaldo, podpięli mu czujniki,c🤬j wie co i "naukowcy" stwierdzili- tak, to dobry zawodnik.
R9 nie potrzebował czujników, szoł i całej otoczki.
On do dzisiaj sam się broni swoimi akcjami z "pola walki".
The Physics of Ronaldo the Phenomenon:
[/u]
Od siebi tylko dodam jeszcze, zwróćcie uwagę jak gościu kładł obrońców.
Jako że część gimbusiarni podnieca się strasznie Christiano Ronaldo(nie powiem, bo dobry zawodnik) oraz panem o nazwisku Messi (też wymiata), chcę przedstawić Wam fenomen Ronaldo.
Ten prawdziwy Ronaldo

Jakiś czas temu były robione badania na Christiano Ronaldo, podpięli mu czujniki,c🤬j wie co i "naukowcy" stwierdzili- tak, to dobry zawodnik.
R9 nie potrzebował czujników, szoł i całej otoczki.
On do dzisiaj sam się broni swoimi akcjami z "pola walki".
The Physics of Ronaldo the Phenomenon:
[/u]
Od siebi tylko dodam jeszcze, zwróćcie uwagę jak gościu kładł obrońców.

podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Niesamowita koordynacja, balans ciała....
Ciekawe czy Ronaldo umie tak:
Ciekawe czy Ronaldo umie tak:

3:50 Puyol skacze jak małpa, nie wiedząc co sie dzieje

podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Kto to k🤬a jest "Christiano Ronaldo"?
Jak dla mnie Zidane i Ronaldinho > reszta
Jak dla mnie Zidane i Ronaldinho > reszta
Był zajebisty owszem, ale CR7, Ronaldinho i paru innych też możemy zobaczyć w takich kompilacjach i nie sądzę, żeby ich technika odbiegała od techniki R9, każdy ma swoją, zajebistą na swój sposób.

Komplikacja dobra i przyjemnie się ogląda , ale ta muzyka jest strasznie drewniana i nie pasuje do tego filmiku.

Nazywasz innych gimbusami tylko dlatego, że "wielbią" innego zawodnika niż Ty sam - no rzeczywiście, oznaka dojrzałości
Dlatego znaczenie słowa gimbus i innych pierdół straciło na znaczeniu kiedy każdy hipokryta i ślepiec zaczął go używać.
O to kto jest lepszy, był czy jest nie będę się spinał. Mam generalnie w dupie co kto lubi, ważne co ja lubię i nie wp🤬lam się ludziom w ich własny gust.

Dlatego znaczenie słowa gimbus i innych pierdół straciło na znaczeniu kiedy każdy hipokryta i ślepiec zaczął go używać.
O to kto jest lepszy, był czy jest nie będę się spinał. Mam generalnie w dupie co kto lubi, ważne co ja lubię i nie wp🤬lam się ludziom w ich własny gust.

Fenomen Ronaldo polegał między innymi na tym, że nawet jak już był gruby to przyspieszenie miał jak rakieta.