📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

no tak, po połowie akcji R9, ChR albo Messi padłby w swój piękny aktorski sposób na ziemie, bo gdzieś tam został szturchnięty, a R9 jak burza

Ahh brazylia i ich podstawowa jedenastka w 2002 roku :].
Bramka:Marcos.Obrona:Lucio,Edmilson,Roque Junior.Pomoc:Cafu,Roberto Carlos,Silva,Kleber.Atak:Ronaldinho Rivaldo Ronaldo.Takiego zajebistego składu nigdy już nie będzie tylu magicznych zawodników. :/
Bramka:Marcos.Obrona:Lucio,Edmilson,Roque Junior.Pomoc:Cafu,Roberto Carlos,Silva,Kleber.Atak:Ronaldinho Rivaldo Ronaldo.Takiego zajebistego składu nigdy już nie będzie tylu magicznych zawodników. :/

I pomyśleć że jeszcze kilka lat temu piłkarze potrafili się nie wywracać od podmuchu wiatru czy delikatnego dotknięcia...
Ronaldo to już legenda futbolu i ma miejsce w panteonie najwybitniejszych piłkarzy świata.
Szkoda że kiedyś dołączą tam aktorzy którzy grają obecnie i są uważani za wirtuozów futbolu
Nadzieja jeszcze w Neymarze
(dźwięk polecam wyłączyć)
BRAZILL !!!
Ronaldo to już legenda futbolu i ma miejsce w panteonie najwybitniejszych piłkarzy świata.
Szkoda że kiedyś dołączą tam aktorzy którzy grają obecnie i są uważani za wirtuozów futbolu

Nadzieja jeszcze w Neymarze

(dźwięk polecam wyłączyć)
BRAZILL !!!
Uff, przez moment bałem sie, że chodzi o 'żelka', ale dzięki bogu okazał się to być Ronaldo, którego oglądałem jak byłem mniejszy

majk19 napisał/a:
macie na myśli tego grubasa?
Obrazek
Ciekawe jak ty będziesz wyglądał na emeryturze ewentualnie jak obecnie wyglądasz

Teraz ma kasy jak lodu i się bawi

O linię dbać już nie musi

Z resztą wali mnie jak On teraz wygląda! Ważne co zrobił i jak grał oraz jak wiele dał radości podczas oglądania meczów!
Jako ciekawostkę dodam, że owszem, były testy na Ronaldo w sprincie na 100m.
Wynik był porównywalny do lekkoatletów olimpijskich....
Później dali mu piłkę do prowadzenia i sprint na 100m. Wynik był niewiele gorszy
Wynik był porównywalny do lekkoatletów olimpijskich....
Później dali mu piłkę do prowadzenia i sprint na 100m. Wynik był niewiele gorszy

kustoszpan napisał/a:
Witam.
Od siebi tylko dodam jeszcze, zwróćcie uwagę jak gościu kładł obrońców.![]()
Gdybyś nie powiedział to byśmy chyba tego nie dostrzegli. Dzięki.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie