📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

rurek91
Komplikacja dobra i przyjemnie się ogląda , ale ta muzyka jest strasznie drewniana i nie pasuje do tego filmiku.
komplikacje to ty masz w domu po wywiadówce:)
Komplikacja dobra i przyjemnie się ogląda , ale ta muzyka jest strasznie drewniana i nie pasuje do tego filmiku.
komplikacje to ty masz w domu po wywiadówce:)

Bez przesady, nie można powiedzieć, że Messi czy Cristiano to źli/słabi piłkarze.
Prawdą jest natomiast, że od paru lat ogromną rolę w piłce gra taktyka. Pewnie od dziecka uczy się w szkołach reakcji na kopniaka w okolicach pola karanego, także wywrotka z grymasem bólu na twarzy to odruch bezwarunkowy u zawodowych kopaczy.
Jak już wcześniej zauważyliście, można by nagrać podobną kompilację z obecnymi gwiazdami piłki nożnej. Myślę, że część fenomenu Ronaldo polega na tym, że grał on w okresie, w którym ja i pewnie wielu z Was żyło w naiwnym przekonaniu, że my też sięgniemy po mistrzostwo świata, że będziemy Ronaldo. Życie potoczyło się tak, a nie inaczej i ani ja, ani Wy, nie zostaliśmy Canarinhos. Ba, nawet nie oglądamy w telewizorze Orłów Górskiego.
Ale czym byłoby życie bez marzeń i wspomnień!?
Prawdą jest natomiast, że od paru lat ogromną rolę w piłce gra taktyka. Pewnie od dziecka uczy się w szkołach reakcji na kopniaka w okolicach pola karanego, także wywrotka z grymasem bólu na twarzy to odruch bezwarunkowy u zawodowych kopaczy.
Jak już wcześniej zauważyliście, można by nagrać podobną kompilację z obecnymi gwiazdami piłki nożnej. Myślę, że część fenomenu Ronaldo polega na tym, że grał on w okresie, w którym ja i pewnie wielu z Was żyło w naiwnym przekonaniu, że my też sięgniemy po mistrzostwo świata, że będziemy Ronaldo. Życie potoczyło się tak, a nie inaczej i ani ja, ani Wy, nie zostaliśmy Canarinhos. Ba, nawet nie oglądamy w telewizorze Orłów Górskiego.
Ale czym byłoby życie bez marzeń i wspomnień!?
Mistrinic napisał/a:
Zna ktoś może adres tej składanki na youtube ?
Wpisz w google: The Physics of Ronaldo the Phenomenon
Pozdrawiam.

CR7 jest najlepszy i najdroższy w historii, a wy sie podniecacie jakims starym grubasem. Prawdziwy ronaldo to ten z realu
Za jakość filmiku, nie dam piwa. Jebie mnie to, że dawno temu filmowane. Miałeś tam być i "kręcić" w HD.

Możecie się spierać o co chcecie, ale w piłce wygrywa ta drużyna, która strzeli więcej bramek, a taką średnią co ma CR7 długo nikt nie powtórzy, z żelem na włosach czy bez

Magazyn liga+ extra organizuje konkurs na turbokozaka. Piłkarze muszą wykonywać różnego rodzaju strzały i sztuczki. Świerczewski jako emerytowany już zawodnik pokonał inne "gwiazdy" polskiego futbolu.

Nie będę się rozpisywał, kolejne niesamowite uderzenie ze strony argentyńczyka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie