📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

O ile pierwsza faza iniekcji w sedes jest godna pochwały, to już druga nie napala szczęśliwością właściciela...
A na serio kto nie miał zwierzaka w domu to nie zrozumie... Mojemu pekińczykowi też się zdążało szurać może nie po prześcieradle ale po dywanie, i jest to wynik infekcji ewentualnie robaków w przypadku psa, także kot usprawiedliwiony

A na serio kto nie miał zwierzaka w domu to nie zrozumie... Mojemu pekińczykowi też się zdążało szurać może nie po prześcieradle ale po dywanie, i jest to wynik infekcji ewentualnie robaków w przypadku psa, także kot usprawiedliwiony

SkoPio1 napisał/a:
Więc mówisz, e obejrzałeś film.
W kinie też na głos mówisz, co właśnie zobaczyłeś?
No to specjalnie dla ciebie:
Ale ty masz burdel w głowie, jak w cygańskim wozie. Ciężko będzie znaleźć ci odpowiednią terapię. Łatwiej do wora a wór do jeziora.

Caanonierka napisał/a:
"Saneczkowanie"u psów i kotów oznacza że trzeba je odrobaczyć!To przez pasożyty odbyt je swędzi!Wystarczy kropla-dwie preparatu na kark! 2 x w roku!
wystarczy raz walnąć pałką w łeb i odrobacza na całe życie
Caanonierka napisał/a:
Saneczko
spoko, wytarł robale w pościel, gdzie pani mordę położy w nocy
Caanonierka napisał/a:
"Saneczkowanie"u psów i kotów oznacza że trzeba je odrobaczyć!To przez pasożyty odbyt je swędzi!Wystarczy kropla-dwie preparatu na kark! 2 x w roku!
co ty gadasz teraz? w większości przypadków psy saneczkują kiedy gruczoły odbytnicze są zablokowane, co jest bardzo prostą czynnością do wykonania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie