Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:33
JanJankowski 2024-03-18, 20:49 24
Dupe wytarł w pościel zamiast papierem toaletowym. Kiciuś jest bliski ideału
Zgłoś
wojwod 2024-03-18, 20:56 2
Nauczył się od swojego Pana lub Pani .
Zgłoś
PabloSkills 2024-03-18, 20:58 10
Oglądając chciałem powiedzieć "a dupe wytrze o dywan", ale się myliłem i mnie zaskoczył.
Zgłoś
Caanonierka 2024-03-18, 21:05 32
"Saneczkowanie"u psów i kotów oznacza że trzeba je odrobaczyć!To przez pasożyty odbyt je swędzi!Wystarczy kropla-dwie preparatu na kark! 2 x w roku!
Zgłoś
Ogórek 2024-03-18, 21:08 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zbyszek3000 2024-03-18, 21:18 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nome 2024-03-18, 21:32 7
jezu oglądam jak kot sra....

muszę sobie zrobić przerwę od sadola
Zgłoś
majeńka 2024-03-18, 21:33 4
Tak moda się teraz zrobiła, podobno łatwo kota nauczyć. Ale to ma sens chyba tylko dla kotów domowych — przynajmniej kiedy ja kota miałam, tradycyjnie go wypuszczałam, bez udziwnień. To nie pies żeby trzeba było go wyprowadzać, zbierać sraki (bo kot sam zakopuje), itd.
Zgłoś
leonidkacap 2024-03-18, 21:47 10
Zgłoś
SkoPio1 2024-03-18, 21:57 3
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-03-18, 22:00 5
Caanonierka napisał/a:

"Saneczkowanie"u psów i kotów oznacza że trzeba je odrobaczyć!To przez pasożyty odbyt je swędzi!Wystarczy kropla-dwie preparatu na kark! 2 x w roku!

Nie wiem, jak u kotów, ale u psów nie zawsze to oznacza robale. Mogą też jeździć, bo gruczoły w dupie mają pełne i trzeba je wycisnąć. Jak się nie wyciska, to pies może hemoroidów dostać.
Zgłoś
psotna_cipka 2024-03-18, 22:13 2
Film ze srającym kotem. Widziałam już wszystko - mogę już umrzeć.
Zgłoś
pazuzu 2024-03-18, 22:15 14
Ogórek napisał/a:

Kot pies to zwierzęta które muszą być na wolności. Kot ma likwidować gryzonie a pies ma bronić obejścia....

Chyba mylisz pojęcia, co innego zwierzęta domowe dla rozrywki a co innego do pracy. Z twoim podejściem to chłop powinien rano wyruszac do lasu na polowanie i wrócić dopiero jak zlowi sarne, wyjdź z lepianki średniowiecze się skończyło
Zgłoś
melek 2024-03-18, 22:17 3
Caanonierka napisał/a:

Saneczkowanie oznacza zapchanie gruczołów okołoodbytowych (kota posiada takie dwa) i wtedy należy udać się do weta w celu mechanicznego oczyszczenia. Dodam jeszcze, że gruczoły wydzielają śmierdząca wydzielinę do znakowania terenu.

Sadol bawi, uczy, wychowuje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem