👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Smutne, że aby zwiedzić co poniektóre obiekty potrzeba zezwoleń. Czujmy się wolni

Szajba_Man napisał/a:
Tak czytam i czytam i zaczynam się dziwić że w ogóle jakaś chciała z tobą gadać...![]()
Pojechał betą starego...
Cytat:
Samotna wspinaczka na Ararat - wys. 5135km n.p.m. [...]
No to kolega wysoko zaszedł, nie dziwię się, że mu tlenu brakowało

Ten filmik chowa się przy tym co opowiadał podczas rozmowy
W pewnym momencie spał schowany za półmetrową skarpą śniegu
Szalony. Jak zapytałem dlaczego wybrał się sam w tą podróż, odpowiedział: "To był mój pomysł, więc czemu ktoś miał go realizować ze mną?".

Luqas95 -> zielone są najlepsze, byle już jadalne, if u know what i mean
)

Fakt, po bongu wpadłem na to żeby podzielić się z wami wyczynem Artura i tak jakoś mi się namieszało
Do tego nie 5135 m n.p.m. tylko 5165 m n.p.m. - niestety za późno się zorientowałem i już nie mogę edytować, jeśli któryś z moderatorów byłby taki miły i to naprawił, będę wdzięczny

Do tego nie 5135 m n.p.m. tylko 5165 m n.p.m. - niestety za późno się zorientowałem i już nie mogę edytować, jeśli któryś z moderatorów byłby taki miły i to naprawił, będę wdzięczny

sard napisał/a:
Pojechał betą starego...
Nie betą starego .
pernamentny kontakt wzrokowy robi swoje nawet opisuje to suworow w swojej książce
"Witek jak chcesz kogoś zwerbować to musisz wytrzymać jego spojrzenie i to on ma pierwszy opuścić wzrok najlepij idz do zoo i potrenuj na tygrysie "
i szczerość czasem przynoszą efekty , a pozatym wystarczy jakoś spytac nie wiesz czy costa sratta .. a dalej to z gurki
Kkwwm napisał/a:
Luqas95 -> zielone są najlepsze, byle już jadalne, if u know what i mean
)
Ta wiem ale jest 15 więc ze 2 lata należy poczekać aby się trochę rozwineła
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie