Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ewidentnie widać że to jakiś handlarz kokosami... zresztą ma wydrążone dziury w drzewie...
konto usunięte
2016-05-05, 8:47
Dość niewygodna rączka do maczety, ja mam normalną i sprawdza się wyśmienicie.
konto usunięte
2016-05-05, 9:25
E, ma powycinane miejsca na nogi. Też bym wszedł.
Ale to nie zmienia faktu, że włazi wysoko, bez żadnego zabezpieczenia, chwila nieuwagi i hard.
pkh
2016-05-05, 10:11
@pkh takich ludzi jest coraz więcej i wcale nie muszą pracy w korpo rzucać... Dotyczy to ludzi, którzy spokojnie mogą po prostu pracować zdalnie. Wyjeżdżają w najodleglejsze miejsca, pracują dalej spokojnie, tylko zamiast betonowej dżungli mają prawdziwą... A utrzymanie ich kosztuje 1/10 tego co w Polsce. Zresztą wystarczy mieszkanie tutaj rozsądnie wynająć (no, z jednym może być ciężko) żeby wystarczyło na wynajęcie pokoju gdzieś w tropikach. Robi się to coraz popularniejsze, wiem że nawet w niektórych tropikalnych miastach są już całe społeczności takich ludzi (chociaż Polacy stanowią mniejszość).
Jest to też sensowne rozwiązanie dla emerytów, tylko u nas musi chyba nastąpić zmiana pokoleniowa.
konto usunięte
2016-05-07, 13:29
film instruktażowy dla niemców gdy będą uciekac z kraju
A może ta palma jest sztuczna? Może dlatego polskie prawo powinno dać możliwość wyboru?
Ze schodkami to też bym tam wlazł. Ten gość pokazuje jak się wspinać i schodzić
konto usunięte
2016-05-08, 1:01
Tak Tak jeszcze tego brakuje zebysmy murzynow wychwalali
konto usunięte
2016-05-08, 2:13
Kolor skóry zobowiązuje
spadł? bo nie wiem czy oglądać?