ciekawe ilu ludzi na świecie ma jaja zeby tam wejsc
podpis użytkownika
All I wanna do is (BANG BANG BANG BANG!)

Wejść tam to moim zdaniem jest łatwiej . Schodząc to dopiero sraka w gaciach jak musisz patrzeć w dół ! Podziwiam kolesia

W pyte, jeszcze mnie zdziwilo ze nie maja spadochronów. W sumie to byłby najlepszy sposób na zejscie. Widoki niesamowite, w sumie troche mgła (chmury) przeszkadzala.
browar za to że omal sie nie posralem
browar za to że omal sie nie posralem
zaraz będzie fala ludzi z sadistica, ze każdy z🤬b by tam wszedł...
podpis użytkownika
"salvation lies within"

Zrobiło mi się niedobrze. :/ Szacun dla kolesi, co tam włażą.
@ up up up
ja bym tam wszedł.
ja bym tam wszedł.
podpis użytkownika
Get up, look up, and don't ever give up !

@arkadoss
Up up upać to możesz, ale penisa kolegi. Jak nawet nie potrafisz napisać "@Speedballwtf" to byś nawet nie ogarnął jak się z drabiny korzysta. Zresztą jak napisał Speedballwtf, jak z🤬b to z🤬b :/
Up up upać to możesz, ale penisa kolegi. Jak nawet nie potrafisz napisać "@Speedballwtf" to byś nawet nie ogarnął jak się z drabiny korzysta. Zresztą jak napisał Speedballwtf, jak z🤬b to z🤬b :/
@arkadoss wszedł byś może i wszedł, ale obawiam się że z czubka musieliby Cię ściągać w ten sam sposób co kotka, który w panice wszedł na drzewo i boi się zejść.
Filmik ciekawy, w dużej rozdzielczości na pełnym ekranie musiałby wyglądać nieziemsko. Co prawda nie mam lęku wysokości, ale widoki są mocne. Ciekawe jak wyglądało by śniadanie jedzone na tej wysokości
Filmik ciekawy, w dużej rozdzielczości na pełnym ekranie musiałby wyglądać nieziemsko. Co prawda nie mam lęku wysokości, ale widoki są mocne. Ciekawe jak wyglądało by śniadanie jedzone na tej wysokości

a gówno lało się przez rurkę do torebki, którą ciągnął za sobą

Wyobraźcie sobie ze spadacie z takiej wieży ma się jeszcze ładych kilka minut na refleksje nad swoim życiem