👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mój pies właśnie pierdnął i miało to wyższą wartość niż ten post i komentarze pod nim.
Gadajcie sobie wklejajcie głupie obrazki, a mnie jest zwyczajnie bardzo przykro z powodu tego faceta. Francuzka zeszła i coś kręci, nie wiadomo czy facet tam czasem jeszcze nie dycha i ostatkiem sił czeka na pomoc, a wszyscy postawili już na nim krzyżyk. Robił to co kochał bez oglądania się na nikogo i nie było to grzebanie kijem albo ręka we własnym gównie, czy walenie konia przez pół dnia do martwych płodów na hardzie, jak połowa tego forum ale prawdziwa pasja. Głupie gadanie mnie w takim momencie smuci. Kij wam w oko.
bartekmmm napisał/a:
Nie ma takiego słowa "kondon" parówo.
"Kondon" lepiej brzmi w połączeniu z tWOIM zawszonym nickiem, ty amebo.
Śmiać mi się chce jak widze te wszystkie informacje i łkanie nad jego losem. Ludzie robia bohatera z człowieka, który w pewnym sensie sam pchał się do piachu.

To jest chore. Wlaza na gore w takich warunkach a potem inni musza narazac zycie zeby ich ratowac.
To są odmrożenia???!!! jaja se robicie????? większe można złapać "szturmując" Jasną Górę zimą...

żal mi was ludzie jak czytam te komentarze
oczywiście widać sami "eksperci" czyli gówno wiem ale się wypowiem...
założę się że większość z was po wejściu na 10 piętro po schodach zeszłaby na zawał albo sapała jak świnia przez następne 30 minut
szkoda gadać...
założę się że większość z was po wejściu na 10 piętro po schodach zeszłaby na zawał albo sapała jak świnia przez następne 30 minut
szkoda gadać...
Cytat:
żal mi was ludzie jak czytam te komentarze
szkoda gadać...
Może należało pomyśleć o 3 swoich dzieci zanim wszedł na tą górę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie