👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakim pierwszym na K2? Przecież Mackiewicz się na Nanga Parbat wspinał, która to góra już jest zdobyta...

W cytacie, który umieścił Syja jest zawarte to, co my, zwykli, przaśni, zapracowani ludzie raczej nie zrozumiemy. To znaczy ja przynajmniej próbuję.
Nie każdy zamierza życie przeżyć tak jak inni, nie każdy zadowoli się spokojnym życiem przeciętniaka i przysłowiowym kieliszkiem chleba. Niektórzy potrzebują czegoś więcej by czuć, że żyją. Wielu z nich ginie. Tak było, jest i będzie.
Nie każdy zamierza życie przeżyć tak jak inni, nie każdy zadowoli się spokojnym życiem przeciętniaka i przysłowiowym kieliszkiem chleba. Niektórzy potrzebują czegoś więcej by czuć, że żyją. Wielu z nich ginie. Tak było, jest i będzie.
@Syja... Wiedziałem że to pieprzone ćpuny. Zamknąć ich w komorze i odciąć tlen, po co się pchać w Himalaje?.

jedni uzależniają sie od alkoholu, narkotyków, hazardu, seksu, zakupów, leków, adrenaliny, a tak jak w jego przypadku od góry, tej jednej. obcowanie z uzależnieniem wcześniej czy później kończy się śmiercią.
Osoby , które popadają w uzależnienia, to osoby niedojrzałe emocjonalnie, lepiej przecież uciec od ciezkich momentów, od siebie... niż nauczyć się przeżywać....egocentryzm, egoizm, silna potrzeba akceptacji... dużo tego do wyprostowania
wiem z autopsji
Osoby , które popadają w uzależnienia, to osoby niedojrzałe emocjonalnie, lepiej przecież uciec od ciezkich momentów, od siebie... niż nauczyć się przeżywać....egocentryzm, egoizm, silna potrzeba akceptacji... dużo tego do wyprostowania
wiem z autopsji
Alpinistów uważam za ćpunów, tylko że takich którzy zwracają na siebie niepotrzebnie uwagę o wiele większą niż zwykłego ćpuna.
Od razu powiem że nie siedzę w piwnicy i uprawiam inny ekstremalny sport , ale na pewno nie aż tak zabójczy.
Od razu powiem że nie siedzę w piwnicy i uprawiam inny ekstremalny sport , ale na pewno nie aż tak zabójczy.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie