📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:34

KosmatyHui napisał/a:
Szkoda ze magazynki i komora nabojowa puste. Bylby piekny sadol.. a moze i przy odrobinie szczescia nawet hard:)
Nie ważne , że puste .Tu chodzi o nawyki i zasady które jako instruktor powinna przestrzegać

Komunizm z definicji nie może istnieć, bo prowadzi do samozagłady ale kobiety na stanowiska męskie wsadził...
Marian_Koniuszko napisał/a:
Jako dobry instruktor powinna do lufy zajrzeć, czy tam wszystko spoko jest. Czy się na przykład coś nie zacięło i takie tam...
Czapki z głów!
Wyszła z kuchni. I to byl pierwszy błąd. A drugi że zamiast gary myć udaje ze zna sie na broni. I nawet to nie pykło bo nie wie ktorego konca unikać
BellaGrubaDupa napisał/a:
Odważniejsza niż 99,9 % sadoli NIBY płci męskiej
Takich samych jak ty NIBY płci żeńskiej
BellaGrubaDupa napisał/a:
Odważniejsza niż 99,9 % sadoli NIBY płci męskiej
Mylisz odwagę z głupotą

SkoPio1 napisał/a:
Mój kolega...
Czy przypadkiem twój facet czasem nie przegląda sadola z twojego konta bo zdarza ci się wrzucić sensowny komentarz?

baronturbina napisał/a:
Pani instruktor powinna iść obierać ziemniak, bo nawet na mycie talerzy jest za głupia.
Debilka jesteś? W jaki sposób instruktor może być panią? W sytuacji odwrotnej będziesz bredzić, że: Pan instruktorka ?

Tak cię już nowomowa zaprogramowała? Zapamiętaj sobie ofiaro systemu szkolnictwa dla debili, że formy żeńskie są bardziej godne. I nawet jeśli czasem brzmią głupio, to coś, co działa wcale głupie nie jest. Przykład CARYCA i KANCLERZYCA.
Ja nawet nie jestem polonistą. Błędy ortograficzne robię jak cholera, ale to, co mi w głowie siedzi nazywa się LOGIKA WYPOWIEDZI Poprawne definiowanie pojęć to coś, o co walczę od dawna. Aby język giętki w krótkich słowach mógł powiedzieć to, co pomyśli głowa.
Bul_od_bytu napisał/a:
Czy przypadkiem twój facet
1. A skąd to imputowanie mi, z kim mam być, albo nie być?
Dlaczego facet, a nie facetka, śmigłowiec szturmowy czy coś innego?
Bul_od_bytu napisał/a:
wrzucić sensowny komentarz
One są zawsze sensowne*.
Czasem, i to sprawia mi pewną przykrość czasami, wszystko to idzie niczym perły przed wieprze.
Więc jeśli czujesz jakiś niepokój, smyranie w mózgoczaszce, to znak, że najpewniej winieneś dopytać, czego nie załapałeś.

jest to trening bezstrzałowy, gdzie instruktor nie tylko może, a nawet powinien sprawdzić poprawność chwytu i ułożenia rąk uczestników strzelania. wszystko zgodnie z instrukcją SG. Ale internetowe głowy mądrzejsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie