Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:34
Tradyt 2024-03-07, 6:29 3
KosmatyHui napisał/a:

Szkoda ze magazynki i komora nabojowa puste. Bylby piekny sadol.. a moze i przy odrobinie szczescia nawet hard:)

Nie ważne , że puste .Tu chodzi o nawyki i zasady które jako instruktor powinna przestrzegać
Zgłoś
konto usunięte 2024-03-07, 7:47 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SkoPio1 2024-03-07, 8:58 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Antoni79 2024-03-07, 9:46 1
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-03-07, 9:51 3
Komunizm z definicji nie może istnieć, bo prowadzi do samozagłady ale kobiety na stanowiska męskie wsadził...
Zgłoś
kawior2007 2024-03-07, 10:19 2
Marian_Koniuszko napisał/a:

Jako dobry instruktor powinna do lufy zajrzeć, czy tam wszystko spoko jest. Czy się na przykład coś nie zacięło i takie tam...

Czapki z głów!
Zgłoś
BellaGrubaDupa 2024-03-07, 10:20
Odważniejsza niż 99,9 % sadoli NIBY płci męskiej
Zgłoś
smc 2024-03-07, 10:43 1
Może po prostu lubi mieć wielką lufę blisko twarzy...
Zgłoś
martink633 2024-03-07, 11:48 3
Wyszła z kuchni. I to byl pierwszy błąd. A drugi że zamiast gary myć udaje ze zna sie na broni. I nawet to nie pykło bo nie wie ktorego konca unikać
Zgłoś
Kutazz 2024-03-07, 12:28 1
BellaGrubaDupa napisał/a:

Takich samych jak ty NIBY płci żeńskiej
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-07, 13:11
BellaGrubaDupa napisał/a:

Mylisz odwagę z głupotą

SkoPio1 napisał/a:

Mój kolega...

Czy przypadkiem twój facet czasem nie przegląda sadola z twojego konta bo zdarza ci się wrzucić sensowny komentarz?
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-03-07, 14:05
baronturbina napisał/a:

Pani instruktor powinna iść obierać ziemniak, bo nawet na mycie talerzy jest za głupia.

Debilka jesteś? W jaki sposób instruktor może być panią? W sytuacji odwrotnej będziesz bredzić, że: Pan instruktorka ?
Tak cię już nowomowa zaprogramowała? Zapamiętaj sobie ofiaro systemu szkolnictwa dla debili, że formy żeńskie są bardziej godne. I nawet jeśli czasem brzmią głupio, to coś, co działa wcale głupie nie jest. Przykład CARYCA i KANCLERZYCA.

Ja nawet nie jestem polonistą. Błędy ortograficzne robię jak cholera, ale to, co mi w głowie siedzi nazywa się LOGIKA WYPOWIEDZI Poprawne definiowanie pojęć to coś, o co walczę od dawna. Aby język giętki w krótkich słowach mógł powiedzieć to, co pomyśli głowa.
Zgłoś
SkoPio1 2024-03-07, 16:14
Bul_od_bytu napisał/a:

Czy przypadkiem twój facet

1. A skąd to imputowanie mi, z kim mam być, albo nie być?
Dlaczego facet, a nie facetka, śmigłowiec szturmowy czy coś innego?

Bul_od_bytu napisał/a:

wrzucić sensowny komentarz

One są zawsze sensowne*.
Czasem, i to sprawia mi pewną przykrość czasami, wszystko to idzie niczym perły przed wieprze.
Więc jeśli czujesz jakiś niepokój, smyranie w mózgoczaszce, to znak, że najpewniej winieneś dopytać, czego nie załapałeś.

ukryta treść
To rozwinięcie znanego żartu: „Ja zawsze mam rację... itd.”
Zgłoś
lycha1946 2024-03-07, 16:32
jest to trening bezstrzałowy, gdzie instruktor nie tylko może, a nawet powinien sprawdzić poprawność chwytu i ułożenia rąk uczestników strzelania. wszystko zgodnie z instrukcją SG. Ale internetowe głowy mądrzejsze.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-07, 18:04 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem