hardmaniack napisał/a:
Wszystko do czasu aż dostanie kulkę w łep przypadkiem. Najwyżej obudzi się martwa.
"dostanie kulkę w łep"...
Jesteś obcokrajowcem, analfabetą czy pospolitym polskim debilem?
ja p🤬le (żeby komentarz nie był za krótki napisałem to w nawiasie)
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Chyba obecność telewizji na strzelnicy tak ją stremowała, że zapomniała co robi.
To jest straszne (jako instruktor powinna instynktownie przestrzegać bhp), po drugie pokazywanie takich baboli w tv i mówienie jakie to kobiety nie są super to istny kabaret.
No ale 99% oglądających to w telewizorze nawet nie skuma co tam się odwaliło.
To jest straszne (jako instruktor powinna instynktownie przestrzegać bhp), po drugie pokazywanie takich baboli w tv i mówienie jakie to kobiety nie są super to istny kabaret.
No ale 99% oglądających to w telewizorze nawet nie skuma co tam się odwaliło.
pytanie: tu chodzi o ta co przeszla przed lufa czy ta co wymac🤬je rekami???
BellaGrubaDupa napisał/a:
Odważniejsza niż 99,9 % sadoli NIBY płci męskiej
Szkoda że mylisz odwagę z głupotą no ale co poradzisz
OpenStreetMaps napisał/a:
Debilka jesteś? W jaki sposób instruktor może być panią? W sytuacji odwrotnej będziesz bredzić, że: ?
Tak cię już nowomowa zaprogramowała? Zapamiętaj sobie ofiaro systemu szkolnictwa dla debili, że formy żeńskie są bardziej godne. I nawet jeśli czasem brzmią głupio, to coś, co działa wcale głupie nie jest. Przykład CARYCA i KANCLERZYCA.
Ja nawet nie jestem polonistą. Błędy ortograficzne robię jak cholera, ale to, co mi w głowie siedzi nazywa się Poprawne definiowanie pojęć to coś, o co walczę od dawna. Aby język giętki w krótkich słowach mógł powiedzieć to, co pomyśli głowa.
To że nie jesteś polonistą to widać na pierwszy rzut oka. Zwrot "Pani instruktor" jest zgodny z zasadami języka polskiego, nie próbuj rozkminiać na chłopski rozum rzeczy o których masz znikome rozeznanie. Zwrot Pani + nazwa funkcji lub stanowiska jest poprawny i można tu używać tak formy żeńskie jak i męskiej (ja to bym nawet posunął się do twierdzenia że "Pan Instruktorka " również jest spoko i to jedynie kwestia uzusu, ale nie wszyscy poloniści podzielają takie podejście). I tak, to jest zapożyczenie z hamerykańskiego, ale zapożyczenie które weszło już w powszechny użytek. "Logika wypowiedzi", brehłem. Tyś widział kiedy logike wypowiedzi.