👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dopiero jak przeczytałem tytuł to się zorientowałem, że on to na sm kroi.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zwykłe dupcenie... Macie smartphone'a ? Chcecie coś na szybko sprawdzić ? Nie muszę włączać pieprzonego komputera tylko mogę sprawdzić na nim. Mam 95% funkcji na smartphonie z komputera. Proste, że nie jest to tak wygodne jak na kompie, ale jeżeli potrzebuje coś na szybko to nie muszę czekać iluś tam minut aż mi się Windows załaduje...

Jak ktoś twierdzi, że miejsce smartfona jest w kuchni, to najprawdopodobniej nie wie co z nim zrobić w łóżku.

Niech pokroi na nim pręta zbrojeniowego, to wtedy uznam wytrzymałość tego czarnego, nie różniącego się z wyglądu smartfona niczym od innych...
"Ostatnio zepsuł mi się smartfon i musiałem cisnąć koks ze starej nokii, do dzisiaj mam odciśniętą gwiazdkę na przegrodzie."
Te Smartfony mają wzmacniane szybki ekranu, dzięki czemu można gwoździem rysować po nim i nie powstają rysy.
--> Tutaj macie filmik co potrafią wytrzymać takie szybki
watch?feature=player_embedded&v=wT8xI4PEU8c#at=138
--> Tutaj macie filmik co potrafią wytrzymać takie szybki
watch?feature=player_embedded&v=wT8xI4PEU8c#at=138
Gówno prawda, mojego SGS+ stłukłem ręką. Co prawda Gorilla Glass nie pękło, ale ekran pod nim już tak...

smartfony so fajne i jak ktoś chce to moze mi kupić ale nie taki duży jak tależ hehe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie