Dopiero jak przeczytałem tytuł to się zorientowałem, że on to na sm kroi.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zwykłe dupcenie... Macie smartphone'a ? Chcecie coś na szybko sprawdzić ? Nie muszę włączać pieprzonego komputera tylko mogę sprawdzić na nim. Mam 95% funkcji na smartphonie z komputera. Proste, że nie jest to tak wygodne jak na kompie, ale jeżeli potrzebuje coś na szybko to nie muszę czekać iluś tam minut aż mi się Windows załaduje...

każdy, kto p🤬li, że nowe smartfony są c🤬jowe, z podziękowaniami na ustach przyjąłby takiego za darmo. No bo trzeba na takiego wydać parę złotych, a z tym to już problem ;]
Jak ktoś twierdzi, że miejsce smartfona jest w kuchni, to najprawdopodobniej nie wie co z nim zrobić w łóżku.

Niech pokroi na nim pręta zbrojeniowego, to wtedy uznam wytrzymałość tego czarnego, nie różniącego się z wyglądu smartfona niczym od innych...
myslalem ze se chociaz palec up🤬li, c🤬j mnie obchodzi smartfon na sadisticu
"Ostatnio zepsuł mi się smartfon i musiałem cisnąć koks ze starej nokii, do dzisiaj mam odciśniętą gwiazdkę na przegrodzie."
Te Smartfony mają wzmacniane szybki ekranu, dzięki czemu można gwoździem rysować po nim i nie powstają rysy.
--> Tutaj macie filmik co potrafią wytrzymać takie szybki
watch?feature=player_embedded&v=wT8xI4PEU8c#at=138
--> Tutaj macie filmik co potrafią wytrzymać takie szybki
watch?feature=player_embedded&v=wT8xI4PEU8c#at=138
Gówno prawda, mojego SGS+ stłukłem ręką. Co prawda Gorilla Glass nie pękło, ale ekran pod nim już tak...

Nowe smartfony są c🤬jowe? To zapakujcie w kieszeń starą nokię, odtwarzacz mp3 i mp4, przenośne dvd, aparat fotograficzny, kamerę wideo... Aha, zawsze może się przydać możliwość poszukania czegoś w goglach więc bez kompa też się nie obejdzie.
z 10 powtórek i za kazdym razem miałe nadzieje ze sobie palca up🤬li ... ekhm j🤬e gify

poskramiacz napisał/a:
Jedyna pożyteczna funkcja dużych smartfonów
![]()
Obrazek
co ty k🤬a glupi jestes czy poprostu cie nie stac na dobry telefon I przylazles na sadola sie wyplakac?? jak potrzebujesz telefon tylko zeby zapytac mame czy zupa juz jest gotowa to rzeczywiscie stara nokia wystarczy LOL

smartfony so fajne i jak ktoś chce to moze mi kupić ale nie taki duży jak tależ hehe