Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:13
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dildowagins 2013-06-30, 22:03 1
Dopiero jak przeczytałem tytuł to się zorientowałem, że on to na sm kroi.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Mathek 2013-06-30, 22:05 2
Zwykłe dupcenie... Macie smartphone'a ? Chcecie coś na szybko sprawdzić ? Nie muszę włączać pieprzonego komputera tylko mogę sprawdzić na nim. Mam 95% funkcji na smartphonie z komputera. Proste, że nie jest to tak wygodne jak na kompie, ale jeżeli potrzebuje coś na szybko to nie muszę czekać iluś tam minut aż mi się Windows załaduje...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-30, 22:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
soados 2013-06-30, 22:10
Jak ktoś twierdzi, że miejsce smartfona jest w kuchni, to najprawdopodobniej nie wie co z nim zrobić w łóżku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-30, 22:20
Niech pokroi na nim pręta zbrojeniowego, to wtedy uznam wytrzymałość tego czarnego, nie różniącego się z wyglądu smartfona niczym od innych...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-30, 22:27
@up all Tyle kłótni o deske do krojenia. Smarkate smarty...
Zgłoś
Setritus 2013-06-30, 22:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kovacić 2013-06-30, 22:56 1
"Ostatnio zepsuł mi się smartfon i musiałem cisnąć koks ze starej nokii, do dzisiaj mam odciśniętą gwiazdkę na przegrodzie."
Zgłoś
wojt101 2013-06-30, 23:02
Te Smartfony mają wzmacniane szybki ekranu, dzięki czemu można gwoździem rysować po nim i nie powstają rysy.
--> Tutaj macie filmik co potrafią wytrzymać takie szybki
watch?feature=player_embedded&v=wT8xI4PEU8c#at=138
Zgłoś
Stalovy 2013-06-30, 23:08
Gówno prawda, mojego SGS+ stłukłem ręką. Co prawda Gorilla Glass nie pękło, ale ekran pod nim już tak...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-30, 23:10 1
Zgłoś
RadzioC 2013-06-30, 23:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 1:07 1
Zgłoś
goldtigrera 2013-07-01, 10:36
teraz kobieta może mieć telefon
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-01, 11:06
smartfony so fajne i jak ktoś chce to moze mi kupić ale nie taki duży jak tależ hehe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem