👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

he he rozbawiło mnie , piwko tylko dlatego że moje 2 siersciuchy zawsze spadaja przy próbie

O fak.. Zdjęcie to okrążyło fejsbuka chyba z 10 razy i dopiero teraz trafiło tutaj?
Mój kot jakoś sobie poradził -
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-09-26, 22:01 ]
dajesz więcej zdjęć futerka w tym temacie sadol.pl/zwierzaki-kto-co-hoduje-vt45255.htm

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-09-26, 22:01 ]
dajesz więcej zdjęć futerka w tym temacie sadol.pl/zwierzaki-kto-co-hoduje-vt45255.htm

@up
Zluzuj, nie kazdy jest takim nerdem jak ty i przeglada wszelkie strony z durnotami, wiele osob po prostu wlazi na sadola. Wiec relaks leszczu bo wrzuce screena z twojego profilu, ostatnio sie popularne zrobilo, ale troche nie chce mi sie tracic na ciebie czasu.
Zluzuj, nie kazdy jest takim nerdem jak ty i przeglada wszelkie strony z durnotami, wiele osob po prostu wlazi na sadola. Wiec relaks leszczu bo wrzuce screena z twojego profilu, ostatnio sie popularne zrobilo, ale troche nie chce mi sie tracic na ciebie czasu.
Jedyne zdjęcie kota jakie powinno być na głównej Sadistica, to rozjechanego przez ciężarówkę!
Tego gówna jest wystarczająco dużo na innych portalach.
Tego gówna jest wystarczająco dużo na innych portalach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie