Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................s 2013-02-06, 8:17
I co z tego że dziewica jak w mózg jebnięta.
Zgłoś
B................u 2013-02-06, 9:23
Wiocha :facpealm: To idź na wiochę...
Miejsce w sucharach winno to zając
Zgłoś
P................K 2013-02-06, 9:28 1
Myślę że to tylko dowód na dziewictwo dla serwisu aukcyjnego.
Zgłoś
w................l 2013-02-06, 9:33 3
nie musi isc z tym na wioche.pl, bo z wiochy jest to wziete.. zreszta pieknie sie poswiecil zakladajac nawet konto o nazwie GINEKOLOG specjalnie po to by to wrzucic

skompromitowala sie dziewczyna ewidentnie.. niestety nieraz opinia spoleczna potrafi wywrzec nawet tak duzy nacisk na slabszych psychicznie
Zgłoś
WujaszekStalin 2013-02-06, 9:42
Pewnie sporo chłopaków zacznie do niej teraz pobijać, żeby być pierwszym .

podpis użytkownika

Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Zgłoś
s................m 2013-02-06, 10:04
C🤬j z tym, nie mam nic do dz🤬k, nawet lubię otwarte dziewczyny. Ale k🤬a... co to za imię? Nela? WTF?
Zgłoś
H................l 2013-02-06, 10:06 1
Takie akcje sa, bedą i na prawde dla niektorych pozostaja jedyna obrona przed wrogoscia ludzi ktorzy szukaja swoich cech u innych ... najlatwiej jest objechac kogos za jego plecami, uwazac za dz🤬ke, puszczalska szmate ignorujac jednoczesnie prawde. NIE dla j🤬ych plotkarek i obgadywaczy ! Każdy chcialby ja pewnie zaliczyc ale nikomu sie nie udalo wiec nazywaja ja dz🤬ka
Zgłoś
slec21 2013-02-06, 10:11
Ja pier**** to jest sadistic, a nie wiocha.pl ....
Zgłoś
Vindigo 2013-02-06, 10:40 9
Ktoś mi potrafi to wytłumaczyć?
- puszcza się = dz🤬ka
- nie chce dać = dz🤬ka, bo nie wie co dobre
- ubiera się wyzywająco = dz🤬ka
- ubiera się skromnie = dz🤬ka, bo nie ma na co popatrzeć
- nie pracuje = dz🤬ka, bo tylko kasę by od innych ciągła
- pracuje = dz🤬ka, pewno loda zrobiła prezesowi i dlatego ma posadę

Najprościej po prostu być facetem - wtedy się nie jest dz🤬ką. Bo jako kobieta chyba się nie da według niektórych. Niedobrze mi się robi jak słucham niektórych facetów, dla nich to chyba ich własne matki dawały pod latarnią skoro każda kobieta to k🤬a i szmata bez względu na to co zrobi, nic im nie pasuje.

Współczuję dziewczynie - musiała być naprawdę zdesperowana skoro coś takiego wylądowało na jej profilu.

podpis użytkownika

Może kiedyś zawodowo będę sadolką z prawdziwego zdarzenia
Zgłoś
R................r 2013-02-06, 11:28
Już zaczęła się dyskusja na sadolu tzw. ,,gimbusów" podsycona innymi ,,gimbusami" z fb.

Co do tematu, to nie wiem czy to jest sadistic, czy inne gówno jak demoty lub wrzuta...

Sorki chłopaki, zapomniałem o was! + dołączyły się sadolowe zboki ______
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-02-06, 11:34 1
Vindigo napisał/a:

Ktoś mi potrafi to wytłumaczyć?
- puszcza się = dz🤬ka
- nie chce dać = dz🤬ka, bo nie wie co dobre
- ubiera się wyzywająco = dz🤬ka
- ubiera się skromnie = dz🤬ka, bo nie ma na co popatrzeć
- nie pracuje = dz🤬ka, bo tylko kasę by od innych ciągła
- pracuje = dz🤬ka, pewno loda zrobiła prezesowi i dlatego ma posadę

Najprościej po prostu być facetem - wtedy się nie jest dz🤬ką. Bo jako kobieta chyba się nie da według niektórych. Niedobrze mi się robi jak słucham niektórych facetów, dla nich to chyba ich własne matki dawały pod latarnią skoro każda kobieta to k🤬a i szmata bez względu na to co zrobi, nic im nie pasuje.

Współczuję dziewczynie - musiała być naprawdę zdesperowana skoro coś takiego wylądowało na jej profilu.

Po twoim pełnym żalu poście wnioskuję, że po prostu obracasz się nie w tym towarzystwie co trzeba i po prostu nie widzisz innego wyjścia, więc musisz trochę anonimowo ponarzekać po to by później znów polecieć do tych, którzy nazywają cię bez powodu dz🤬ką, mógłbym cię więc nazwać zmanipulowaną idiotką, ale po co? Twój światopogląd jest tak zj🤬y jak dresy spod mojego spożywczaka, więc twoje towarzystwo do ciebie pasuje.

Matki dające pod latarnią? Kim ty jesteś w ogóle by pisać coś takiego?

A dziewczyna nie była zdesperowana, po prostu jej poziom IQ znajduje się gdzieś między arbuzem a bananem, prawiczkiem nawet ty kiedyś byłaś. To, że nie przeżyła jeszcze rżnięcia nie czyni z niej jakiejś Matki Cytrusowej.

Albo c🤬j, najlepiej okrzyknijmy ją męczennikiem i stwórzmy ewangelię o Nela, dziewczyna która pozostała dziewicą.

Zgłoś
Gogul 2013-02-06, 11:36 1
Wszystko fajnie, materiał wyciska z łez oczy, sadolowy, że c🤬j. Dam sobie rękę uciąć, że przyszedłeś z tym z wiochy. a no i mam pytanko drogi autorze. Czy możesz mi wytłumaczyć swój wiek?

więc pozostaje mi dodać:
Zgłoś
P................z 2013-02-06, 11:38 2
Czemu tak jej zależy żeby nikt nie myślał, że się lubi r🤬ać? Nie odkryła jeszcze, że to zaleta i będzie mieć powodzenie? Zaskakuje mnie mentalność takich pokemonów. Myśli, że jak chłopak zacznie ją całować i dotykać a ona powie: "zabieraj te łapy, nie jestem k🤬ą" to się w niej zakocha i pomyśli, że lepszej nie znajdzie. Zapamiętajcie sobie dziewczyny. Jak chcecie zatrzymać przy sobie porządnego faceta to musicie się z nim r🤬ać. Jak znajdziecie takiego który twierdzi, że nie musi tego robić i wystarczy wam wasza obecność to albo pedał albo uległa niezaradna c🤬ka.
Zgłoś
michalkamienpl 2013-02-06, 11:43 1
Uehehe moja znajoma xD
Zgłoś
M................y 2013-02-06, 12:03 2
udowodniać na fejsie że jest się dziewicą, k🤬a jakich ja czasów dożyłam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie