👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Podbijam, zapodajcie tytuł programu bo nie wiadomo czy jest to z gliniarzy, komendy czy innych dupsów a na ipla.tv/tvn player to jakoś im się nie chce aktualizować nowych odcinków o ile takowe są. Pozdro!
Waśnie ciekawy materiał, fajnie akcje od środka zobaczyć jakie mają metody operacyjne itp.
Jak masz więcej to dawaj albo źródło jakieś, tytuł programu.
Jak masz więcej to dawaj albo źródło jakieś, tytuł programu.
@Wójcik zobacz sobie na ipla.tv albo na tvn player w dokumentalnych, są tam tam fajne programy typu "z archiwum policji", "dowody zbrodni"(nie pamietam dokładnie), "gliniarze", "komenda" i kilka innych ,jeżeli się tym interesujesz to myślę ze Ci się spodoba.
Tak jak tutaj Matikens podaje ipla.tv/Z-archiwum-policji-odcinek-1/vod-5380094
A ten co dałem to był cały program z tego, ale został usunięty ze stronki.
A;e bardzo interesuje się działaniem policji i ciekawią mnie ich akcje wiec jak znajdę coś dobrego to, od razu wstawiam
A ten co dałem to był cały program z tego, ale został usunięty ze stronki.
A;e bardzo interesuje się działaniem policji i ciekawią mnie ich akcje wiec jak znajdę coś dobrego to, od razu wstawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie