👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślałem, że współpraca polegała na postawieniu dwóch fotoradarów obok siebie
@up
Przepraszam najmocniej z całego serca ;*. Następnym razem będę się pytać Ciebie o wszystko
Przepraszam najmocniej z całego serca ;*. Następnym razem będę się pytać Ciebie o wszystko

Lubię takie filmy. Takie złudzenie, że możemy czuć się bezpiecznie. Ale niestety końcówka wszystko niszczy -" DO 5-ciu lat" za chęć zabicia człowieka z premedytacją. Nie udało się zabić - promocja dla frajerów - łagodna kara. Gdyby się udało, to co innego.
nie oznakowanym wozem? tylko miejskie jeżdżą tym gównem lanosem

Nie sądziłem że kiedyś to powiem. Tym strażnikom należy się duże piwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie