Czy tylko ja zaraz po gołebiach nienawidze tych czarnych sraluchów .Może jestem uprzedzony ,ale kolor maści się zgadza
To są Wrony siwe , tobie pewnie chodzi o Kawki .
Nie wiem co to za ptaki, ale kruki są super widziałem jak otworzyły zamkniętą konserwową w puszce ktura leżała na parapecie.
T3RMINATOR napisał/a:
Nie wiem co to za ptaki, ale kruki są super widziałem jak otworzyły zamkniętą konserwową w puszce ktura leżała na parapecie.
Wbrew pozorom to jedne z najmądrzejszych ptaków a nie jak się bajki dzieciom opowiada że sowy.
Warto o nich poczytać.
DarioLee napisał/a:
To są Wrony siwe , tobie pewnie chodzi o Kawki .
dokładnie często gdy zapychają mi komin lub skubia elewacje dokarmiam je śrutem . Bardzo lubią taką zbilansowaną dietę
Duczki1234 napisał/a:
dokładnie często gdy zapychają mi komin lub skubia elewacje dokarmiam je śrutem . Bardzo lubią taką zbilansowaną dietę
Kawki są na tyle inteligentne, że jakbyś jedną zaj🤬 to by wszystkie wiedziały i unikały więc... p🤬lisz panie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Krukowate to zajebista rodzina ptaków, mądrzejsza niż połowa użytkowników sadola. Uwielbiam je obserwować.
Wari
2023-03-10, 14:06
Batman_ napisał/a:
Krukowate to zajebista rodzina ptaków, mądrzejsza niż połowa użytkowników sadola. Uwielbiam je obserwować.
Ja też, szczególnie przez szczerbinkę śrutówki.
Kitku zajebisty. Browar dla niego.
Wari napisał/a:
Piwko dla ciebie, również lubię ten sport z tym, że bardziej skupiam się na gołębiach.
A gdzie tu była współpraca?
Kolor się nie zgadza - współpracują, ratują się nawzajem, nie drą ryja.
Dobry kot łowny, nie to co te spasione mieszkaniowe szczury.
Widzę, że już przytoczono fakt mówiący o inteligencji krukowatych. Dodam, że sowy są jednymi z najgłupszych ptaków, nie potrafią nawet kontrolować swojego wydalania. Są ładne i ciekawe ale zwyczajnie głupie.
Wari napisał/a:
Aż taki głód w rodzinie?