Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Wspomnień czar
konto usunięte • 2014-05-10, 20:03
Przy zj🤬ej sobocie naszło mnie na wspominki. Dla mnie najlepszy kawałek całej trylogii i jeden z lepszych kawałków w historii gier komputerowych.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mlodymm 2014-05-11, 0:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Orgasmatron 2014-05-11, 0:59 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Joseph_Fritzl 2014-05-11, 1:11 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-11, 1:56 1
I ten klimat gdy wchodziłeś do starego obozu w nocy
Zgłoś
jv69 2014-05-11, 2:24 1
Zgłoś
55TIGER39 2014-05-11, 6:10
Gra epicka. Gra która nigdy się nie nudziła. Najlepsze wrażenia jak pierwszy raz się przechodziło i potem z kolegami na podwórku chwaliło kto na jakim poziomie jest .

Jeśli ktoś lubi wracać do wspomnień to polecam Gothic Mroczne tajemnice
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-11, 7:55
Jestem czubem. Mimo, iż powstaje dużo nowych gier, z których parę jest nawet wporzo a ja mam coraz mniej czasu dla siebie i tak wole go spędzić męcząc coś z Gothica, II albo NK. Starcraft BW to samo, cała seria fabularna związana z HL też, ale ostatnio już nie.

Nie mam czasu, ale te gry są dla mnie tak magiczne, że tę godzine, czasem 3 (chodzi o czas jaki mam na komputer) wolę spędzić szukając coraz to nowych rzeczy lub kręcąc dziwne filmiki z gothica...

Ta gra ma to coś... 3 i dodatek do Arcanii też były fajne, ale to właśnie 1 i NK mają to coś.

A z muzyki to mi się najbardziej podoba instalacyjna z 1 (pomieszane muzyki z kopalń, obozów i środowiska) albo ta przy statku.

A dla podobnych fanatyków: youtube.com/watch?v=WAz_z48hhi0

I inne podobne
Zgłoś
Bałnsujdziwko 2014-05-11, 10:13
Zgłoś
Ciesin 2014-05-11, 11:10 1
Gothic to moim zdaniem najbardziej przeceniona gra RPG. Nie rozumiem fenomenu popularności, ale każdy ma swój gust. Zdecydowanie bardziej wolę Morrowinda.

A jeśli chodzi o muzykę:
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2014-05-11, 11:21 1
Według mnie lepszy soundtrack ma gothic 2 ale to może dlatego że zacząłem grać od dwójki.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-11, 12:03 1
Dla mnie najlepszy soundtrack ma Spellforce 2. Dun Mora, menu główne i Lullaby of Death z dodatku.
Zgłoś
qwerq221 2014-05-11, 12:04
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-11, 12:39 3

Nostalgia...
Zgłoś
agreal 2014-05-11, 12:40 1
Cudze chwalicie, swego nie znacie. Polecam twórczość Krzysztofa Wierzynkiewicza i Adama Skorupy, autorów ścieżki dźwiękowej do serii "Wiedźmin" oraz trylogii husyckiej.

Zgłoś
Kumpel111 2014-05-11, 13:10
Ciesin napisał/a:

Gothic to moim zdaniem najbardziej przeceniona gra RPG. Nie rozumiem fenomenu popularności, ale każdy ma swój gust. Zdecydowanie bardziej wolę Morrowinda.

A jeśli chodzi o muzykę:

Grałem ale muzyczki jakoś nie lubiałem, zawsze ją wyłączałem.
youtu.be/ohvCJ0Ok19E To jest imo lepsze
youtu.be/02Vd_rdRICA też spoko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem