Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
banerr 2018-04-19, 20:33 37
Co za pedał w rurkach.
Zgłoś
Catar 2018-04-19, 22:59
do ryżu i bedzie działał
Zgłoś
Fifka 2018-04-19, 23:06
boi się jak by był czorny...
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-19, 23:30
@Catar chyba że będzie na tyle głupi by sprawdzić czy działa zamiast wyjąć baterię odrazu. Wtedy już nic nie pomoże.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-20, 8:20
Teraz do mikrofali i bedzie jak nowy.
Zgłoś
timmy77 2018-04-20, 13:21
Mors_Nigra napisał/a:

@Catar chyba że będzie na tyle głupi by sprawdzić czy działa zamiast wyjąć baterię odrazu. Wtedy już nic nie pomoże.

Ja pomogę xD Dużo razy już odratowałem fona po krety... znaczy klientach, co sprawdzali czy będzie działać mokry na baterii. Ale teraz już i tak nie masz wyciąganych baterii w telefonie Jedyna nadzieja w ogarniętym serwisie.
Zgłoś
Przema 2018-04-20, 21:50
teraz taka ciotowata moda
Zgłoś
OxY 2018-04-21, 1:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-04-23, 14:08
Słona woda dobrze przewodzi prąd
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem