Przecież za każdym razem, gdy obcokrajowcy strzelali do francuzów, wszędzie wywieszane były białe tkaniny :O
podpis użytkownika
youtube.com/user/KuurdeFilms/videos?sort=p&flow=grid&view=0podpis użytkownika
youtube.com/user/KuurdeFilms/videos?sort=p&flow=grid&view=0Głupi stereotyp. Francuzi rzeczywiście przerżnęli II wojnę światową, ale za czasów Napoleona byli uznawani za najlepszych żołnierzy
![]()
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
P🤬da tam. Poczytaj kim Napoleon się wysługiwał.![]()
@up
To nawet nie trzeba czytać. Z lekcji historii powinno się pamiętać, że Napoleon wysługiwał się polakami i próbowałem najechać na Moskwę, a tylko Polakom w całej historii udało się tam dotrzeć. A bałwan z pierwszego postu niech do szkoły wróci, bo to podstawa jest. Ja rozumiem nie znać historii Ameryki czy WB, ale swoją wypadało by.
C🤬ja się znasz. Temat Napoleona jest mi znany bardzo dobrze jak i twoja matka do której często wpadam.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Przykro mi że jesteś taką k🤬ą i poruszasz temat mojej matki.
28 lat (jak wynika z profilu) to będziesz miał chyba za 14 lat klocku.
Zresztą dołączyłeś do tego portalu 1,5 miesiąca temu i zdążyłeś naj🤬 274 posty. To świadczy o tym, że internet jest całym twoim światem.
Przewietrz się.
Udowodniłem swoją racje to zmieniłeś temat. Za 14 lat będe co najwyżej twoim szefem. C🤬jowo mnie zchejtowałeś to czego oczekujesz? Życze ci żebyś potrafił kiedyś "naj🤬" tyle postów i każdy z sensem. Lubię sobie posiedzieć na sadolu i zawsze znajde czas na przewietrzenie, przed chwilą biegałem. Następnym razem pomyś kogo hejtujesz żeby się nie zbłaźnić jak teraz![]()
Twierdząc, że mam 14 lat udowodniłeś też, że jesteś tępy. Jeśli byłbym takim dzieciakiem to fajnie, że zagiąłem starszego kolegę![]()
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...