👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

#kolborano
ale z Ciebie pała, zerżnięty komentarz z youtube
ale z Ciebie pała, zerżnięty komentarz z youtube

Pierre d'Ollony napisał/a:
Oho zaraz mentalne gimbusy znajda ten temat i zaczną spoilerować żeby zgarnąć kilka piwek
Hodor powie "Hodor"

Obejrzałem te 3 sezony tylko i wyłącznie dla nagich scen z khaleesi.
Jedyna postać z Gry o Tron, którą znam a nawet tego nie oglądałem/czytałem :/

Co wy gadacie, ma po prostu bardzo rozbudowane kwestie w filmie. Zapewne uczy się ich dzień i noc.
Tyrion zostanie zgładzony na weselu Joffreya a Shae udusi Tywina łańcuchem. Aemona i Sama zasztyletują czarni bracia.
Hehe, nie musicie już oglądać.
Lord_Viader napisał/a:
Tyrion zostanie zgładzony na weselu Joffreya a Shae udusi Tywina łańcuchem. Aemona i Sama zasztyletują czarni bracia.
Serial jest tak zajebisty, że nawet po przeczytaniu książek go oglądnę, więc ci "nawałnica mieczy" w dupę nygusie

Poza tym kolejny sezon za rok, więc troll z ciebie jak z wilkora dupy trąba!

Lord_Viader napisał/a:
Joffrey zostanie zgładzony na swoim weselu, Tyrion udusi Shae łancuchem i zabije Tywina w kiblu z kuszy. Johna Snow zasztyletują czarni bracia
Kilka małych poprawek
Lord nie czytałeś tej książki co ? Tyrion zabije Shae, Tywina jak ten będzie na klopie, Joffreya zabije Littlefinger(otruje go na weselu) Sam ciśnie dalej w najlepsze.

najmocniej ze typ jest calkiem niezlym DJ-em
ED film.onet.pl/wiadomosci/plotki/kristian-nairn-hodor-z-gry-o-tron-jest-...
ED film.onet.pl/wiadomosci/plotki/kristian-nairn-hodor-z-gry-o-tron-jest-...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie