👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zawsze mnie to w książce bawiło:
Cytat:
-Hodor - powiedział Hodor.
-Hodor - przytaknął Hodor.
-Hodor- odezwał się Hodor.
człowiek człowiekowi wilkiem a hodor, hodor, hodor.
Ależ z Ciebie to jest parówa dopiero, tekst stary i znany a Tobie pewnie piw brak. Ach ta gimbaza, która myśli że jest odkrywcza.
amator napisał/a:
#kolborano
ale z Ciebie pała, zerżnięty komentarz z youtube
Obrazek
Ależ z Ciebie to jest parówa dopiero, tekst stary i znany a Tobie pewnie piw brak. Ach ta gimbaza, która myśli że jest odkrywcza.

Pierre d'Ollony napisał/a:
Oho zaraz mentalne gimbusy znajda ten temat i zaczną spoilerować żeby zgarnąć kilka piwek
true
Do poprzednich inteligentów - fałszywy spojler jest Wam obcy? Debile bez jakiejkolwiek inwencji... Zwykły spojler w dzisiejszych czasach nie wystarcza, niech się męczą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie