Zajebiste miejsce do mocowania rowerów.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Posiadanie dwóch rowerów i sposób ich montażu sugerują, że inteligencja kierowcy nie pozwoliła na włączenie kierunkowskazu przed skrętem w lewo.
to ze nie spojrzał w lusterko to glupek ale po co debil z "tira" wyprzedza na ciaglej...
Ewidentne wina Tira bo na rozjazdach na bank była ciągła linia czyli zakaz wyprzedzania plus kierunkowskaz pojazdu skręcającego (o czym mowa w zamieszczonym filmiku)
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
~Velturek napisał/a:
Zajebiste miejsce do mocowania rowerów.
Świetne na fotoradary

~T3RMINATOR napisał/a:
kierunkowskaz pojazdu skręcającego (o czym mowa w zamieszczonym filmiku)
Tak ale chyba włączony (co jest normą i w Polsce) w trakcie skręcania.
Wk🤬ia mnie to u nas w kraju jak hamują do zera i dopiero łaskawie włącza "zamiar skrętu", zamiast uprzedzać z wyprzedzeniem.
shoe5maker napisał/a:
Tak ale chyba włączony (co jest normą i w Polsce) w trakcie skręcania.
Wk🤬ia mnie to u nas w kraju jak hamują do zera i dopiero łaskawie włącza "zamiar skrętu", zamiast uprzedzać z wyprzedzeniem.
Dokładnie. To jest j🤬a plaga... Zwłaszcza wśród debili z audi ale też Volkswagenów i BMW.
Pierw hamuje taki bezmózga, a potem włączy kierunek. O ile w ogóle włączy, niedojeb...
Tranzystor chyba kolo 27 sec slychac ze wlaczyl kierunek ale wydaje mi sie ze na drodze szybkiego ruchu powinien to zrobic troche wczesniej
Ale maja k🤬a oryginalny zderzak... A kierowca tira tez dobry wział i sobie pojechał w p🤬du dalej ;D
I zero odruchu, żeby odbić w przeciwną stronę a ta pinda jeszcze nawet kręciła w lewo.