Nie rozumiem o co chodzi ale wiem że wygrał koleś w szarej bluzie i kasku, pierwszy dotknął ziemi i rowerem też rzucił najdalej.
Witam wszystkich. Mam pytanie nie związane z tym tematem. Co oznaczają te gwiazdki pod filmikami? Byłem nieobecny przez pewien czas a tu takie coś. Będę wdzięczny za odpowiedź.
w sumie jakby anty zawody, tego w żółtym kasku można by już wyeliminować za kiepski start

Parachybana napisał/a:
Witam wszystkich. Mam pytanie nie związane z tym tematem. Co oznaczają te gwiazdki pod filmikami? Byłem nieobecny przez pewien czas a tu takie coś. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Klikając na gwiazdkę dodajesz filmik do ulubionych - masz w górnym pasku zakładkę i możesz szybko do niego wrócić...
No i to jest elegancki prank, podoba mi się.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Całkowicie zgubili hierarchię. Dzbany nauczyły się, że sygnał dźwiękowy jest ważniejszy od praw fizyki. Podobnie tresuje ludzi lewica zabijając w nich zdrowy rozsądek.
Odpalam i replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay, replay