👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kto wygra euro?
1:demokracja
2:islam
3:wolni ludzie(tudzież myślący za siebie)
1:demokracja
2:islam
3:wolni ludzie(tudzież myślący za siebie)

Jeżeli na ulicy ustawią odpowiednią ilość kamer i komentatorzy dopiszą - to nie przegapię ani jednej transmisji z Euro
P.S. Czy ktoś już pomyślał o umieszczeniu reklam na plecach policjantów i protestujących?

P.S. Czy ktoś już pomyślał o umieszczeniu reklam na plecach policjantów i protestujących?
Kiedyś Francja była stolicą romantycznych wycieczek, kolacji.. dziś to kupa gówna.
Laicka Francja w ogniu, krzyki i krew. Impreza niczym palenie heretyków na rynku.
Chyba pierwsze Euro które będę śledził z uwagą...
Propaganda. Tak naprawdę od 1789 są kupą gówna.
Chyba pierwsze Euro które będę śledził z uwagą...
Szulcu napisał/a:
Kiedyś Francja była stolicą romantycznych wycieczek, kolacji.. dziś to kupa gówna.
Propaganda. Tak naprawdę od 1789 są kupą gówna.
U niektórych bukmacherów w Polsce można nawet obstawiać czy będzie zamach z bombą albo z pistoletem oraz ilość tychże podczas euro.
Ja postawiłem 50zł na jedną strzelaninę i jedną bombę przed finałami.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ja postawiłem 50zł na jedną strzelaninę i jedną bombę przed finałami.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

mam nadzieje że polska wyjdzie z grupy i będzie ogień na mieście
LatającyKumszownik napisał/a:
Spokojnie TV już ma przygotowane scenariusze
![]()
zapewne masz rację, pewnie już z dawna mają gotowe materiały o biednych imigranckich rodzinach, piekle wojny w Syrii (utrata dzieci, domu etc.) i zaczną to całe gówno emitować tuż po pierwszym samobójczym jebnięciu dokonanym przez "człowieka o południowym wyglądzie", który wołał swój odpowiednik "kyrie eleison" przed wciśnięciem zapalnika...

Też byście strajkowali jakby rząd miałby dowalić 5h dodatkowej pracy tygodniowo bo nie ma na social dla imigrantów co nie chcą pracować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie