Myslę, że ty będziesz piszczał najgłośniej, Ż🤬dzie z NKWD.

@nathaniel.demerest
Myslę, że ty będziesz piszczał najgłośniej, Ż🤬dzie z NKWD.![]()
Już nie rozkręcaj offtopów, bo takimi prowokacjami to mnie nie sprowokujesz.
W ogóle, skąd pomysł, że jestem ż🤬dem*?
* ż🤬d pisze się z małej!
podpis użytkownika

Już nie rozkręcaj offtopów, bo takimi prowokacjami to mnie nie sprowokujesz.
W ogóle, skąd pomysł, że jestem ż🤬dem*?
* ż🤬d pisze się z małej!
Bo jesteś Ż🤬dem i stosujesz te swoje ż🤬dowskie sztuczki jak odwracanie uwagi. Ty ż🤬dowski Ż🤬dzie z Ż🤬dowa. Twój j🤬y nick też jest napisany z małej, czyli jesteś tylko malutkim ż🤬dkiem.

Bo jesteś Ż🤬dem i stosujesz te swoje ż🤬dowskie sztuczki jak odwracanie uwagi. Ty ż🤬dowski Ż🤬dzie z Ż🤬dowa. Twój j🤬y nick też jest napisany z małej, czyli jesteś tylko malutkim ż🤬dkiem.![]()
O ty antysemito j🤬y!

podpis użytkownika

Na dodatek Nathaniel to hebrajskie imię, ty ż🤬dofilu.
![]()
Nakryłeś mnie, teraz pora zmienić temat, przegadać, a jutrzejszego dnia udawać jakby nie było tej rozmowy.
Albo c🤬j, antysemityzmem, rasizmem trzeba będzie się zasłonić, a Ciebie w "publicznych" mediach przedstawić jako faszystę, nazistę, komunistę, narodowca, kijbola, oszołoma, słuchacza Radio Maryja, zbrodniarza [...], wyznawce islamu i morderce.
podpis użytkownika

odpowiedzcie mi lemingi p🤬lone...

Jak ze szmaty komuszej można robić celebrytę ????
odpowiedzcie mi lemingi p🤬lone...
Ta komusza szmata ma więcej rozumu niż k🤬y antykomusze i ma poczucie humoru, którego nie mają kołtuny, których najśmieszniejszym żartem jest p🤬lenie o ortografii Komorowskiego i rudzielcu Tusku. Facet ma jaja i wali ogniem z dupy, na dodatek sam powiedział u Wojewódzkiego, że jest złym człowiekiem.
Nathaniel, ż🤬dzie, idź macę suchą wp🤬lać.
Nathaniel, ż🤬dzie, idź macę suchą wp🤬lać.
Powiem Twojemu rabinowi, jak się do mnie odzywasz. Jeszcze będziesz sobie przyszywał z powrotem napletek do twarzy.
podpis użytkownika

Powiem Twojemu rabinowi, jak się do mnie odzywasz. Jeszcze będziesz sobie przyszywał z powrotem napletek do twarzy.
Ale ja mam cały napletek. To tobie rabin up🤬lił, ż🤬dzie Nathanielu. Podobno nosisz czerwoną jarmułkę w białe kropki i wyglądasz jak j🤬y muchomor z Mario.

Po kiego c🤬ja wrzucasz tego komucha na sadistic'a ?
a po c🤬j wy wrzucacie Hitlera i innych faszystow??
Ale ja mam cały napletek. To tobie rabin up🤬lił, ż🤬dzie Nathanielu. Podobno nosisz czerwoną jarmułkę w białe kropki i wyglądasz jak j🤬y muchomor z Mario.![]()
Z nie-ż🤬dem, nie będę rozmawiał. Goju służysz sprawie ż🤬dowskiej, to siedź cicho.
Koniec rozmowy ze mną, albo sprzedam Cie na targu niewolników w Tel Awiw-Jafa.
podpis użytkownika

Z nie-ż🤬dem, nie będę rozmawiał. Goju służysz sprawie ż🤬dowskiej, to siedź cicho.
Koniec rozmowy ze mną, albo sprzedam Cie na targu niewolników w Tel Awiw-Jafa.
Masz doświadczenie. Sprzedałeś już swoich starych, za 30 srebrników.