👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ból dupy prawiczków, nacjonalistów i innych "pseudopatriotów" bezcenny.

sadol.pl/jerzy-urban-temat-zbiorczy-vt140944.htm
Jest zbiorczy na uszata
Jest zbiorczy na uszata
Ten gebbels stanu wojennego oszukiwał naród i walczył z zwykłymi ludźmi z solidarności. Ośmieszał ich w telewizji i pozwolił sobie nawet na żarty z zamordowanego kś. Popiełuszki. Śmiał się z zamordowanego człowieka któremu ubecy związali ręce drutem kolczastym i skatowanego wrzucili do rzeki. A teraz po kilkudziesięciu latach zwykłego bandytę i człowieka przez którego wiele ludzi cierpiało jest idolem zakompleksionych głupoli. najzabawniejsze że przez znajomych tego pana macie ciężką sytuację a Polska jest ubekistanem. I sami to popieracie - popieracie jak was rżną w dupala i klaskacie waszym oprawcom. To już chyba przedostatnia faza zeszmacenia. A jaka jest ostatnia - uklęknijcie na kolana przed tym kolesiem , zróbcie mu laskę i krzyczcie - dziękuję!
Żałosne polactwo gadające o polaczkach. O sobie mówicie i z siebie się śmiejecie. Z tego jakimi jesteście szmaciarzami. Chyba że wasi rodzice sami byli ubekami i katowali czy donosili na swoich sąsiadów. To by wiele z tego waszego zaangażowania tłumaczyło.
Żałosne polactwo gadające o polaczkach. O sobie mówicie i z siebie się śmiejecie. Z tego jakimi jesteście szmaciarzami. Chyba że wasi rodzice sami byli ubekami i katowali czy donosili na swoich sąsiadów. To by wiele z tego waszego zaangażowania tłumaczyło.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie