👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a to kogoś trzeba tak brutalnie przekonywać? Może we Francji, Anglii czy innym p🤬dusiowie. Reszta świata kocha wódkę!
@up. Bardziej chodziło im o to ze to jest Hafthor Bjornsson w serialu GoT gra Górę, a później coś 'ala zombie. W którymś sezonie zabija on w ten własnie sposób swojego przeciwnika. Jak poszukasz to znajdziesz tą scenę.

IMHO wódka jednak przegrywa z wieloma alkoholami - chociaż mam jakiegoś wielkiego doświadczenia i zwykle piłem wódkę lub (raczej najtańsze) browary. Whisky wymaga pewnej "akceptacji" jej smaku (podobnie jak piwo, mało komu smakuje pierwszy łyk) ale potem jej picie może sprawiać przyjemność. Rum - przynajmniej ten z Martyniki, ciemny - smakował mi jak żaden inny alkohol, nie potrafię tego porównać z niczym.
Picie wódki też sprawia mi przyjemność, ale taką lekko "masochistyczną", szczególnie bez popity (do czego musiałem dorosnąć btw).
Picie wódki też sprawia mi przyjemność, ale taką lekko "masochistyczną", szczególnie bez popity (do czego musiałem dorosnąć btw).
Prosiłem napisał/a:
IMHO wódka jednak przegrywa z wieloma alkoholami - chociaż mam jakiegoś wielkiego doświadczenia i zwykle piłem wódkę lub (raczej najtańsze) browary. Whisky wymaga pewnej "akceptacji" jej smaku (podobnie jak piwo, mało komu smakuje pierwszy łyk) ale potem jej picie może sprawiać przyjemność. Rum - przynajmniej ten z Martyniki, ciemny - smakował mi jak żaden inny alkohol, nie potrafię tego porównać z niczym.
A raz w dupę to nie pedał co nie ?
Sin_69 napisał/a:
Jak w tyt. Każdy kocha wódkę.....
![]()
![]()
Wódki nie kocham ale za to kocham kochać kobiety

Wódka i piwno to gówno dla ciemnej masy. Herbata lepsza od tego gówna.

Tylko menel piją wódkę. Nie wiem jak można pić ten syf dla rusków.

Magnic napisał/a:
Wódka i piwno to gówno dla ciemnej masy. Herbata lepsza od tego gówna.
A wiesz cokolwiek na temat piwa, czy jesteś tym typowym durniem, który ocenia ten trunek przez pryzmat tanich sikaczy, które Janusze piją dziesiątkami?

Bo w wódce nie chodzi o to żeby się napić, chodzi o to żeby pić całą noc

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie