Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................8 2017-11-02, 0:56 3
sezamkowyRozp🤬ol, umrzesz młodo
Zgłoś
modoc 2017-11-02, 6:42 2
sezamkowy januszu kij ci w oko. Każdy kto wychwala tą bandę degeneratów i pedofili zasługuje tylko na deportację do pakistanu. Niech tam zabawia się z wielbicielami zwierząt.
Zgłoś
~Angel 2017-11-02, 9:37 13
Wizyta na grobach nie zawsze musi być nudna

podpis użytkownika

Zgłoś
L................4 2017-11-02, 11:27
Właśnie jedno w tym roku zauważyłem. Więcej schlanych mord siedzących przy grobach i smieszkujących z kumplami. Trochę k🤬a nie na miejscu
Zgłoś
JedkerTC 2017-11-02, 17:23 5
Tu nie chodzi o gardzenie Chrześcijaństwem i wychwalanie Islamu. To pogarda dla wszystkich tych, którzy zamienili element naszej kultury i tradycji w sp🤬oloną hucpę kiczu i tandety, zasilaną ropą z TeDeIka. Przez takich stereotypowych Januszy, Grażyn i Brajanów 1 listopada stał się dniem waty cukrowej i hot-dogów na cmentarzach, wyścigu szczurów do stoisk ze zniczami, czy nap🤬laniem z gwinta nad grobem, starając się "upiększyć" grób bliskiego tandetnymi, chińskimi lampionami na baterie, grającymi jakąś zj🤬ą melodyjkę. Byle tylko było przaśnej i okazalej niż na grobie po lewej czy prawej stronie. Niech widzą Grażyna, że nas stać, a co!
Zgłoś
Kosmodysk 2017-11-02, 17:41
Lipton94 napisał/a:

Właśnie jedno w tym roku zauważyłem. Więcej schlanych mord siedzących przy grobach i smieszkujących z kumplami. Trochę k🤬a nie na miejscu

A może odwiedzili kumpla od kieliszka?
Zgłoś
J................8 2017-11-02, 21:27
@up ty tak serio czy to sarkazm ?
Zgłoś
Hesbollah 2017-11-04, 20:34
@SezamkowyRozp🤬ol,

Bardzo dobrze, również i dla mnie wyjątkowo słodki jest małpi ryk katozwierząt.

@ToPrzeciezJa
Dałem Ci piwo przez pomyłkę.

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś