W momencie wgrywania tego filmu gość dostał PW od Andżeliki, dżesiki, kariny, nikoli, wanessy, wioletty i dżasminy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Ciekawe ile razy powtarzali
Nie no, żart. Jestem w szoku, że tak się w ogóle da, bo precyzja wręcz inżynieryjna...
Cytat:
HiHtitmamnan
Ciekawe ile razy powtarzaliNie no, żart. Jestem w szoku, że tak się w ogóle da, bo precyzja wręcz inżynieryjna...
To Ty panie kolego chyba nie widziałeś jeszcze Kena Block'a w akcji:
Erutlev napisał/a:
W momencie wgrywania tego filmu gość dostał PW od Andżeliki, dżesiki, kariny, nikoli, wanessy, wioletty i dżasminy.
![]()
Wymieniłeś swoją konkurencję?
Ken block jest cienki. Te wszystkie ujęcia są montowane a on sam je powtarza do usranej śmierci. Zobacz ile jest śladów opon na wirazach
@Salieri16000
@HiHtitmamnan
Idźcie w p🤬diet z tą c🤬ką...
Bez dubli n ie potrafi nic nakręcić, zawsze w coś zajebie. No i występ w WRC też miał udany...
Pokazówka i nadęty bufon, pewnie że jest niezły, ale nie tak jak pokazują jego filmiki.
@HiHtitmamnan
Idźcie w p🤬diet z tą c🤬ką...
Bez dubli n ie potrafi nic nakręcić, zawsze w coś zajebie. No i występ w WRC też miał udany...
Pokazówka i nadęty bufon, pewnie że jest niezły, ale nie tak jak pokazują jego filmiki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie