👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

rolnik1985 napisał/a:
kuciapa już się nadaje do tulejowania
P🤬l Barbie az się zgarbi. Zabrał byś dziecku zabawkę żeby ją poprostu zerżnąć? Jestes potworem.
to nic takiego w sumie - ze śmiechu tak się zdarza - kobietom
musiała się nieźle roześmiać
jakby ktoś nie wiedział to roztr🤬ana pochwa nic nie ma do moczowodu, także powodem takiego może mieć np. przeziębiony
układ moczowo-p🤬dowy czy zapalenie pęcherza moczowego
albo była ujarana itd
w sumie śmieszne
dobrze, że się nie zesrała
jakby ktoś nie wiedział to roztr🤬ana pochwa nic nie ma do moczowodu, także powodem takiego może mieć np. przeziębiony
albo była ujarana itd
w sumie śmieszne

Kierwa jestem porzadnie skopcony a w ogole mnie to nie rozbawilo. Chyba cos ze mna albo ta pacjentka nie tak ajajaj
mynameisgod napisał/a:
to nic takiego w sumie - ze śmiechu tak się zdarza - kobietom
albo była ujarana itd
w sumie śmieszne
Obejrzyj jeszcze raz... Jedną skarpetę (prawą) już obsrała.

Na moich studyjnych słuchawkach beyerdynamic słychać, że puściła bonka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie