👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i z takim mam problem jak z Breivikiem. Chcieli może dobrze, ale przegięli z "entuzjazmem" w działaniu

nowynick napisał/a:
ale przegięli
To normalna procedura wobec agresywnych (nie tylko) Murzynów. Popatrz na polskich policmajstrów - rzucają się w 10 na gimbusa z 0,01 grama. A tam - każdy Murzyn może mieć nóż, pistolet. Floyd był nafaszerowany fentanylem jak Kotula głupotą.
Murzyni za celowe zamordowanie nastolatki, za morderstwo babci dla 10 dolców - dostają 10 lat. A ten dostał wyrok jak za zabójstwo ze szczególnym okrucieństem, z premedytacją, z zimną krwią i bez powodu. Gdyby go chciał zabić - to strzeliby mu w plecy - jak ten polski policjant nastolatkowi.
Otwórzcie oczy świat teatr dla gojów! Wszystko jest ściemą… mądry zrozumie głupi wyśmieje 🤫👁️👌🏻

AnalAcrobat napisał/a:
A to nie było przypadkiem tak, że gość zmarł, bo miał całą plejadę narkotyków (w tym tych najcięższych)w organiźmie i to w takiej ilości, że wystarczyło by żeby zabić płetwala błękitnego?
Nie. Lekarze wykluczyli tą opcję. To była śmieszna linia jego obrońców aby zrzucić winę na narkotyki, ale została obalona przez kardiologa wezwanego jako eksperta a ten wykluczył możliwość żeby narkotyki spowodowały zatrzymanie akcji serca.
Twój komentarz nie ma sensu z resztą. Jakby miał taką śmiertelną ilość dragów w organizmie to by umarł zanim by wsiadł do tego auta i dał się zabić temu typowi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie