Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
C................0 2020-09-02, 14:56 48
telefonik, rowerek, rureczki na dupie - typowy roweropedał bez mózgu.
Zgłoś
gkwasniewski 2020-09-02, 14:58 3
piękne to jest z 10 razy oglądałem a za każdym razem bawi tak samo.
Zgłoś
dudidudi 2020-09-02, 15:15 11
a teraz powiedzcie mi, dlaczego przed pasami bez sygnalizacji świetlnej pieszy ma sie rozejrzeć 3 razy zeby uważać na auta, a jezeli obok jest sciezka rowerowa to ta k🤬a na dwóch kołach ktora tam zap🤬la, w ogóle sie nie rozglada wszystko w c🤬ju ma ze słuchawkami na uszach wp🤬la sie pod koła i jeszcze sie pluje k🤬a pod nosem, że przecież on tu jedzie. ja mam uważać k🤬a patrzeć czy 500m dalej jakas k🤬a na rowerze nie jedzie?
Zgłoś
Tom9310 2020-09-02, 16:13
dudidudi napisał/a:

a teraz powiedzcie mi, dlaczego przed pasami bez sygnalizacji świetlnej pieszy ma sie rozejrzeć 3 razy zeby uważać na auta, a jezeli obok jest sciezka rowerowa to ta k🤬a na dwóch kołach ktora tam zap🤬la, w ogóle sie nie rozglada wszystko w c🤬ju ma ze słuchawkami na uszach wp🤬la sie pod koła i jeszcze sie pluje k🤬a pod nosem, że przecież on tu jedzie. ja mam uważać k🤬a patrzeć czy 500m dalej jakas k🤬a na rowerze nie jedzie?

Bo jest idiotą

Zgłoś
kubol 2020-09-02, 16:13
Nowa- stara kategoria uzytkownikow dróg- bajkop🤬da ( z ang. Bike'o)
Zgłoś
Robeercik9696 2020-09-02, 16:14 4
Przysięgam, że bym wyszedł z samichodu i mu jeszcze doj🤬...
Zgłoś
WooQash 2020-09-02, 16:51
on wiedział już
Zgłoś
Zsasz 2020-09-02, 16:58
Brakuje jeszcze strzała na p🤬de temu pedalarzowi ...
Zgłoś
robsonx79 2020-09-02, 17:17 1
Podziwiam rowerzystów gadających przez komórki - kompletny brak wyobraźni. Teoretycznie da się tak zahamować, ale od razu traci się równowagę i koło w bok ucieka. Taka jazda w mieście, gdzie w każdej chwili ktoś może zza żywopłotu wyskoczyć, jest proszeniem się o kłopoty.
Zgłoś
vonter 2020-09-02, 19:20
O k🤬a nie wiedzialem ze takie luksusy juz sa na rowerze jak autor nagrania :o Szczerze zajebisty sprzet !

podpis użytkownika

PALIMY
Zgłoś
W................r 2020-09-02, 19:51
Ale kolo z osprzętem zaskoczył, nie ma co.
Zgłoś
cocolaj2 2020-09-02, 20:15
@vonter i WeZr to nie rower, to hulajnoga.
Zgłoś
ellsworth 2020-09-02, 21:02 3
dudidudi napisał/a:

Z tego samego powodu, dla którego krzyżując się z jakimkolwiek innym strumieniem pojazdów, który znajduje się na kierunku z pierwszeństwem względem ciebie to ty masz się rozejrzeć czy przecinając ten kierunek nie zajeżdżasz komuś drogę a nie ktoś na kierunku z pierwszeństwem ma się rozglądać czy on przypadkiem nie powoduje, że 'mości pan' z podporządkowanej musi się zatrzymać.
Zgłoś
N0laan 2020-09-02, 21:22
Nie wypuścił do końca (tele)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie