W sumie to od szyi w dół już nie powinno boleć.
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
A ja mam do was wszystkich małe pytanie nie związane z filmem. Czy z tej jakże przepięknej strony można pobierać filmy?

Kiedyś dawno temu
tak z 20 lat , robiłem salto od ściany .... źle się odbiłem od ściany i wyj🤬em deklem na beton. Głowa była miedzy własnymi kolanami na szczęście. P🤬lnełem o glebę jak pancernik w Australii o samochód. Skończyło się na naderwaniu mięśni karku i przestawionym kręgu.

Szyman1451 napisał/a:
A ja mam do was wszystkich małe pytanie nie związane z filmem. Czy z tej jakże przepięknej strony można pobierać filmy?
pamiętam te piękne czasy kiedy się dało... j🤬 k🤬y które usunęły tę opcje

@up, c🤬ja prawda, ciągle można. Pobierzcie sobie wtyczkę Video Download Professional i można pobierać filmy z dowolnego źródła, oczywiście z hardem włącznie. Bawcie się dobrze

andżejkoloko napisał/a:
pamiętam te piękne czasy kiedy się dało... j🤬 k🤬y które usunęły tę opcje
Wtyczka do chrome - Flash Video Downloader, odpalasz w nowej karcie filmik, puszczasz go i po prawej u góry przy ,, Pobierz " wyskoczy ci niebieska strzałka w dół, klikasz a tam jest odnośnik do pobrania.

Co on tam sobie k🤬a na końcu nuci?

podpis użytkownika
czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę