Film przedstawia fragmenty niezwykłych rozmów przeprowadzonych przez 6-letniego Tomka (syna reżysera) z przypadkowymi przechodniami spotkanymi w parku. Mały chłopiec, nie przejmując się kamerą, podbiega do nieznajomych i zadaje im przeróżne pytania: "Dlaczego pani jest samotna?", "Dlaczego pan jest smutny?". Niewiarygodne, jak wiele ze swojego życia dorośli ludzie są skłonni opowiedzieć nieznanemu dziecku.
Cz. 1
Cz. 2
Cz. 3
Osobiście obejrzałem to 3 razy. Teraz mi się przypomniało, więc wstawiam
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swietny dokument ludzie legendy , pewnie juz nie żyją kazdy zabrał ze soba kawał histori . Niesamowite
Bardzo poruszający jest ten dokument
konto usunięte
2013-09-15, 17:50
Maly sadysta - zaczepia starców i pyta kiedy będą umierać ;D
Łap piweczko za super dokument
konkretny dokument, jest tego więcej?
kiedyś chyba nawet leciało na tvp kultura (jedyny normalny kanał ze stajni tvp, jeśli nie w ogóle z całej listy dostępnych).
Cz. 1 , 10:48 - straż miejska pewnie się zgłosiła z kwitkiem po emisji programu
konto usunięte
2013-09-16, 0:52
Wspaniały pomysł, iście sadolski, wykorzystać małe dziecko by stworzyć kasowy film muahaha...
Bardzo fajnie sie oglądało
avic
2013-09-16, 1:11
konto usunięte
2013-09-16, 1:23
avic
2013-09-16, 1:36
Dla zainteresowanych: jest też druga część pt. "A gdyby tak się stało" - nakręcona w 2004 r. kontynuacja, która z tego co wyczytałem na szybko jest odgrzewanym kotletem. W wolnej chwili jednak chętnie sam to sprawdzę.
konto usunięte
2013-09-16, 2:12
widziałem to trzy razy jakimś cudem :/ dziwne, że nie było.