👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba już średnią życia kobiet w Polsce przeżyła, więc może spokojnie złożyć się do grobu.

Tak jak Garbatyx powiedzial.
W sprawie dla reportera nigdy nie wiadomo o co biega. Ten program to jak gra detektywistyczna. Trzeba dobrze słuchać, aby wyłapać coś miedzy wierszami, dobrze rozejrzeć się po miejscu gdzie nagrywają i przyjrzeć się ludziom.
W sprawie dla reportera nigdy nie wiadomo o co biega. Ten program to jak gra detektywistyczna. Trzeba dobrze słuchać, aby wyłapać coś miedzy wierszami, dobrze rozejrzeć się po miejscu gdzie nagrywają i przyjrzeć się ludziom.

@Garbatyx
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Sam fakt dożycia sędziwego wieku nie nobilituje nikogo do konieczności okazywania szacunku.
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Sam fakt dożycia sędziwego wieku nie nobilituje nikogo do konieczności okazywania szacunku.

Baba dobrze drze mordę! Jakaś afera to już hieny jadą program robić, ale żeby ogarnąć i pomóc bez kamer i bez show to nie uświadczysz. Jeszcze ta Jaworowicz, jak zaczyna się babce tam wymądrzać tak jak robi to "lewitując" na krzesełku w studiu to ja się nie dziwie, że nerwy babce puszczają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie