📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca uratował jej życie, a ona z wdzięczności powinna dać mu dupy.
lm65 napisał/a:
Chciałem napisać, że to durny komentarz - ale potem przypomniałem sobie, że babka na filmiku faktycznie mu się jednak prawidłowo do tego obkręciła

Czy ktoś by mógł to zmontować tak, żeby dołożyć jeszcze kilka powtórek i muzykę?

e555 napisał/a:
Czy ktoś by mógł to zmontować tak, żeby dołożyć jeszcze kilka powtórek i muzykę?
![]()
a co chcesz pod to walic gruche?

lm65 napisał/a:
O czym my tutaj mówimy, jakiej dupy, przecież jak nic się zesrała.

Najbardziej mnie rozwalił fakt, że drugi FACET przybiegł pomóc, najpierw wskoczył do kabiny nie ufając pierwszemu typowi i zaraz po zorientowaniu się że hamulec postojowy i w ogóle wszystko wyskoczył z kabiny i pomógł w dalszej akcji ratunkowej. Opanowanie i męskość lvl miliard - najpierw zadbaj o bezpieczeństwo wszystkich, potem działaj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie