WTC 11/9
Konto usunięte
• 2011-09-11, 13:43
Konto usunięte
2011-09-11, 13:48
Ah no tak. Dzisiaj dzień wrzucania filmików/zdjęć/historii o 11 września... Jak co roku... BTW, nieźle zap🤬lają.
Konto usunięte
2011-09-11, 13:52
Smutne.
Wie ktoś co to za nuta?
Konto usunięte
2011-09-11, 13:53
Lepiej miejcie kamery w gotowości, bo nie wiadomo co się stanie w dziesiątą rocznicę.
Konto usunięte
2011-09-11, 13:53
JamalBG,
gdybyś sie k🤬a tak przeleciał z 107 piętra to bys tak nie p🤬lił :]
Konto usunięte
2011-09-11, 14:02
P🤬le, jak każą mi robić w wysokim budynku, to będę zawsze miał przy sobie spadochron.
ciekawe co mysli taki spadajacy czlowiek, wiedzac ze zaraz jebnie o ziemie....
Konto usunięte
2011-09-11, 14:24
@up
Uuu.. ale widok. Ooo moje życie przed oczami.. a dobra nie zawracam sobie głowy pierdołami. Czas wyk🤬ić o beton.
Konto usunięte
2011-09-11, 14:29
komciu napisał/a:
JamalBG,
gdybyś sie k🤬a tak przeleciał z 107 piętra to bys tak nie p🤬lił :]
Nie napinaj się tak, bo nie ma sensu. Robienie żartów z 9/11 było nietaktem w Stanach przez jakieś pierwsze 5 lat, a dla reszty świata przez około 3 lata, więc teraz jest jak najbardziej OK robienie sobie z tego polewki
P.S. A chętnie bym się przeleciał, zawsze chciałem spróbować base jumpingu ^^
K🤬a sram już tym 11 września. Na świecie więcej ludzi wie co stało się 11 września 2011r niż co się stało 1 września 1939r...
JEBIE MNIE 11 WRZEŚNIA! Sram nim na ciepło. Kilkaset osób umarło. Wielki mi aj waj. Amerykanie codziennie w tych swoich wojnach o niepodległość zabijają więcej niewinnych osób.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Bo to hameryka, propaganda j🤬a, niech caly swiat wie jak oni cierpia bo sie cos zawalilo, a co z Hiroshima i Nagasaki, teraz oil wars, niech siedza na tej swojej wyspie, a reszta swiata niech wprowadzi wizy dla tych pajacow.
wole wersje drozdy ze smiechu warte
Mnie film chwycił za gardło. Nie życzę nikomu sytuacji, w której będzie musiał wybrać w jaki sposób zginie.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.