👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście za chwilę pojawią się wpisy, że policjant to ten zły, coś w tyłki policji itd...
A kierowcy? Bohaterzy! Nie zatrzymali się na wezwanie. Brawo! Taki Most Wanted w realu. :3
Szkoda, że nasz policjant nie może strzelać w takiej sytuacji.
A kierowcy? Bohaterzy! Nie zatrzymali się na wezwanie. Brawo! Taki Most Wanted w realu. :3

"Wtargną"
Art. 47.
Broń palną można wykorzystać w przypadku konieczności podjęcia co najmniej jednego z następujących działań:
1) zatrzymanie pojazdu, jeżeli jego działanie zagraża życiu lub zdrowiu uprawnionego lub innej osoby lub stwarza zagrożenie dla ważnych obiektów, urządzeń lub obszarów;
Tak wiele znowu do hameryki nam nie brakuje... tylko potem oczywiście policjant był by napastnikiem oprawcą i ciemiężcą

Art. 47.
Broń palną można wykorzystać w przypadku konieczności podjęcia co najmniej jednego z następujących działań:
1) zatrzymanie pojazdu, jeżeli jego działanie zagraża życiu lub zdrowiu uprawnionego lub innej osoby lub stwarza zagrożenie dla ważnych obiektów, urządzeń lub obszarów;
Tak wiele znowu do hameryki nam nie brakuje... tylko potem oczywiście policjant był by napastnikiem oprawcą i ciemiężcą

przyjdzie kryska na matyska, policmajstry specjalnie wychodzą przed nadjeżdżające auto żeby w razie nie zatrzymania się przez kierującego - móc postawić zarzut z art. 160 p.1 kk, mogą też w takiej sytuacji puścić serie ołowiu w uciekającego.
Dokładnie - bo kiedy taki "policmajster" stwierdzi ze samochód ma się zatrzymać, to ma się zatrzymać. A jak ktoś tego nie robi to albo jest jebnięty albo ma powody
czyli seria ołowiu w mosiężnym płaszczu jak najbardziej wskazana.

Rafcio115 napisał/a:
Oczywiście za chwilę pojawią się wpisy, że policjant to ten zły, coś w tyłki policji itd...
Co Ty chłopie pierdzielisz za bzdury ? Czy policjant czy strażnik wiejski, czy sam batman czy jaki inny ch*j nie ma prawa rzucać w Twoje auto niczym, ewentualnie tą latarką mógł puknąć w swój durny służbistyczny łeb. Facet wybiegł na ulice gdzie było już ciemno ( tak wiem że były lampy przy drodze, ale to nie to samo ) i oczekiwał że ktoś w 2 sekundy sie zatrzyma bo on macha jakimś gównem. No ku*wa, nie tędy droga. Jak mu się coś nie podobało to mógł wsiadać w tego swojego Ceeda 150 KM i jechać za nimi. Powiem szczerze, gliniarza zobaczyłem wtedy, gdy gość już zaczął go dopiero omijać, mógł mu zrobić z dupy garaż.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie