👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ludziu... LG to spoko monitory, telewizory, klimatyzatory, nagrywarki... ale nie telefony...
No popatrz, 200 zł a zabawe bedziesz miał lepszą niż jakimś tam telefonem

Cytat:
W sumie to chciałem telefon, ale chyba zmienię plany...

sard napisał/a:
Ludziu... LG to spoko monitory, telewizory, klimatyzatory, nagrywarki... ale nie telefony...
Zdziwiłbyś się, można rzec, że dogania o ile już nie dogonił i przegonił Samsunga

SteelMike napisał/a:
Zdziwiłbyś się, można rzec, że dogania o ile już nie dogonił i przegonił Samsunga![]()
Bicz pliz...

sard napisał/a:
Bicz pliz...
Bicz pliz, jeśli Samsungi są takie zajebiste, to dlaczego oszukiwały w benchmarkach? Tak samo jak HTC. Samsungowi kończą się pomysły, za to LG się rozwija.

Trzeba być skończonym lamusem, aby w PL kupić Nexusa. Nie dość, że się płaci WIĘCEJ niż na zachodzie, to nie ma się prawdziwej gwarancji, tylko gówno od importera. No i najważniejsze - większość usług Google nie działa w PL, więc ma się telefon wybrakowany.

sard napisał/a:
sard napisał/a:
Bicz pliz...
Gdyby LG nie miało potencjału, to Google nie wybrałoby go już poraz drugi z rzędu jako producenta swojego flagowego telefonu (który de facto przebija obecnie każdy inny telefon z Androidem pod względem wydajności). No ale cóż, pewnie nadal będziesz chciał bawić się z plastikowymi zabawkami od Samsunga

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie