Weż Ty, k🤬a wracaj do tego szpitala psychiatrycznego skąd pochodzisz, bo Cię wypuścili, ale wyleczony to Ty do końca nie jesteś, leków zapomniałeś chyba wziąć, bo p🤬lisz jak potłuczony
mozesz tak pisac, ale zawsze jak przyjezdzacie z tego swojego sosnowca do wujka z lodzi w odwiedziny to wygladacie tak samo...

Co do samej Łodzi. Kiedyś, dawno temu, było to miasto przemysłu włókienniczego. W skrócie, fajnie im się to kręciło, aż p🤬lnęło... Nikt się tym nie zainteresował, nie pomyślał, żeby to ratować. Tysiące ludzi na bruk, zderzenie z rzeczywistością i c🤬j. Moje przemyślenie jest takie, że dla naszego kraju, byłoby lepiej żeby wszystkie te nierentowne kopalnie wungla p🤬lnęły, a przemysł włókienniczy został uratowany. Ale to już nie wróci. Tak czy inaczej, zaczęła się z tego rodzić patola, która płodziła patolę i teraz każdy myśli, że LDZ to drugi Sosnowiec. Pomieszkajcie tam rok, tak wiem, nie ma takich pieniędzy, żeby was do tego przekonać. Pomieszkajcie tam rok, a zakochacie się w tym mieście.
podpis użytkownika
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
Obwodnica powstała właśnie po to, żeby takie śmiecie jak Ty nie przejeżdżały przez Łódź.
A nie wpisałeś, że jesteś z Łodzi, bo się wstydzisz?

A tak naprawdę miasto rozbudowali żydzi - postawili parę fabryk i obiecując złote góry pościągali wieśniaków do niebezpiecznej i półdarmowej pracy. Żydów już dawno nie ma, ale wieśniactwo zostało. Coś jak z murzynami w USA, świat poszedł do przodu, komputery, amfetamina, ale ich serca wciąż pompują tę sama krew wieśniaków, którzy dali się nabrać.
podpis użytkownika
hasddeA nie wpisałeś, że jesteś z Łodzi, bo się wstydzisz?
Skup się teraz, bo to może być dla Ciebie ciężkie doświadczenie... nie wpisałem, bo sadistic to nie urząd, ani bank, ani coś, żeby c🤬j tu kogo interesowało skąd jestem i gdzie mieszkam.
Jak chcesz to wpisz sobie w podpisie, swój dokładny adres i pesel może.
Już kiedyś to pisałem ale powtórze jeszcze raz . W Łodzi byłem raz, ostatni raz. Jak chcesz zobaczyć jak było za czasów komuny przejedź sie na dworze pks, następnie chcąc zrozumieć ten filmik przejdź pod mostem między pks a pkp (jebie szczochem że ja p🤬le). A następnie jeśli chcesz zobaczyć to czym Łódź się szczyci czyli dworcem pkp (weź słonecznik i drobne. Słonecznik po to aby nakarmić latające szczury, a kasiore na kibel bo kosztuje 2.50 a jak to Pani z kibla powiedziała ,,jakiś bankomat tu jest ale i tak pewnie nie działa") Także tego. Jak ktoś mówi dobre słowo o Łodzi to k🤬a tam mieszka i zapewne nie był w cywilizowanym mieście.
Proponuję wybrać się na Nowy Dworzec Fabryczny.
podpis użytkownika
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...Byłem Kilkanaście razy w Warszawie (siedziba firmy w której pracuje znajduje się w stolicy). I to naprawdę cywilizowane miasto , co 2-gi to przyjezdny z jakiejś zapiździałej wiochy mało tego wchodząc na starówkę czuć klimat stolicy "każda ławka okupowana przez meneli , gratuluje