Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
a................8 2017-04-18, 10:00
lodz.wyborcza.pl/lodz/1,44788,19916921,miasto-lumpow-i-zlodziei-dlacze...
Zgłoś
v................0 2017-04-18, 12:07
Byłem w Łodzi z godzinkę, przesiadałem się tam i kurna dość, niby miasto a się czułem jak na największym, szarym wyp🤬dowiu.
Zgłoś
T................3 2017-04-18, 15:23 2
Riva napisał/a:

Weż Ty, k🤬a wracaj do tego szpitala psychiatrycznego skąd pochodzisz, bo Cię wypuścili, ale wyleczony to Ty do końca nie jesteś, leków zapomniałeś chyba wziąć, bo p🤬lisz jak potłuczony

lapps napisał/a:

mozesz tak pisac, ale zawsze jak przyjezdzacie z tego swojego sosnowca do wujka z lodzi w odwiedziny to wygladacie tak samo...

Zgłoś
NeverLie2Me 2017-04-18, 15:35 2
W dupie byliście, gówno widzieliście... Wiadomo, że jak się pokazuje ciągle żuli i gościa, który wraca z melanżu po 3 dniach, to można usłyszeć, jedynie "eeee..... a....... bo mnie boli.....". W Warszawie nie ma meneli, w Gdańsku, Krakowie etc...?? Oczywiście, że są, tylko Linda o nich nie mówi. Sam jest z niego dobry herbatnik, naj🤬y na większości imprez, zachowuje się jak cham...

Co do samej Łodzi. Kiedyś, dawno temu, było to miasto przemysłu włókienniczego. W skrócie, fajnie im się to kręciło, aż p🤬lnęło... Nikt się tym nie zainteresował, nie pomyślał, żeby to ratować. Tysiące ludzi na bruk, zderzenie z rzeczywistością i c🤬j. Moje przemyślenie jest takie, że dla naszego kraju, byłoby lepiej żeby wszystkie te nierentowne kopalnie wungla p🤬lnęły, a przemysł włókienniczy został uratowany. Ale to już nie wróci. Tak czy inaczej, zaczęła się z tego rodzić patola, która płodziła patolę i teraz każdy myśli, że LDZ to drugi Sosnowiec. Pomieszkajcie tam rok, tak wiem, nie ma takich pieniędzy, żeby was do tego przekonać. Pomieszkajcie tam rok, a zakochacie się w tym mieście.

podpis użytkownika

Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
Zgłoś
mygyry 2017-04-18, 17:08
lesiot napisał/a:

Obwodnica powstała właśnie po to, żeby takie śmiecie jak Ty nie przejeżdżały przez Łódź.

A nie wpisałeś, że jesteś z Łodzi, bo się wstydzisz?
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-04-18, 18:08 2
Tak, tak, łodzianie to sk🤬ysyny. Tylko nie tłumaczcie im co to znaczy.

A tak naprawdę miasto rozbudowali żydzi - postawili parę fabryk i obiecując złote góry pościągali wieśniaków do niebezpiecznej i półdarmowej pracy. Żydów już dawno nie ma, ale wieśniactwo zostało. Coś jak z murzynami w USA, świat poszedł do przodu, komputery, amfetamina, ale ich serca wciąż pompują tę sama krew wieśniaków, którzy dali się nabrać.
Zgłoś
maciupek123 2017-04-18, 21:41
Już kiedyś to pisałem ale powtórze jeszcze raz . W Łodzi byłem raz, ostatni raz. Jak chcesz zobaczyć jak było za czasów komuny przejedź sie na dworze pks, następnie chcąc zrozumieć ten filmik przejdź pod mostem między pks a pkp (jebie szczochem że ja p🤬le). A następnie jeśli chcesz zobaczyć to czym Łódź się szczyci czyli dworcem pkp (weź słonecznik i drobne. Słonecznik po to aby nakarmić latające szczury, a kasiore na kibel bo kosztuje 2.50 a jak to Pani z kibla powiedziała ,,jakiś bankomat tu jest ale i tak pewnie nie działa") Także tego. Jak ktoś mówi dobre słowo o Łodzi to k🤬a tam mieszka i zapewne nie był w cywilizowanym mieście.

podpis użytkownika

hasdde
Zgłoś
intermag 2017-04-19, 7:52
Wystarczy odwiedzić BAUTY.
Zgłoś
lesiot 2017-04-19, 9:17
mygyry napisał/a:

A nie wpisałeś, że jesteś z Łodzi, bo się wstydzisz?

Skup się teraz, bo to może być dla Ciebie ciężkie doświadczenie... nie wpisałem, bo sadistic to nie urząd, ani bank, ani coś, żeby c🤬j tu kogo interesowało skąd jestem i gdzie mieszkam.

Jak chcesz to wpisz sobie w podpisie, swój dokładny adres i pesel może.
Zgłoś
NeverLie2Me 2017-04-19, 11:16 1
maciupek123 napisał/a:

Już kiedyś to pisałem ale powtórze jeszcze raz . W Łodzi byłem raz, ostatni raz. Jak chcesz zobaczyć jak było za czasów komuny przejedź sie na dworze pks, następnie chcąc zrozumieć ten filmik przejdź pod mostem między pks a pkp (jebie szczochem że ja p🤬le). A następnie jeśli chcesz zobaczyć to czym Łódź się szczyci czyli dworcem pkp (weź słonecznik i drobne. Słonecznik po to aby nakarmić latające szczury, a kasiore na kibel bo kosztuje 2.50 a jak to Pani z kibla powiedziała ,,jakiś bankomat tu jest ale i tak pewnie nie działa") Także tego. Jak ktoś mówi dobre słowo o Łodzi to k🤬a tam mieszka i zapewne nie był w cywilizowanym mieście.

Proponuję wybrać się na Nowy Dworzec Fabryczny.

podpis użytkownika

Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
Zgłoś
pawbat86 2017-04-19, 13:48 1
Cyt"Także tego. Jak ktoś mówi dobre słowo o Łodzi to k🤬a tam mieszka i zapewne nie był w cywilizowanym mieście"
Byłem Kilkanaście razy w Warszawie (siedziba firmy w której pracuje znajduje się w stolicy). I to naprawdę cywilizowane miasto , co 2-gi to przyjezdny z jakiejś zapiździałej wiochy mało tego wchodząc na starówkę czuć klimat stolicy "każda ławka okupowana przez meneli , gratuluje
Zgłoś
viper_1990 2017-04-19, 21:02
Co On każe ludziom gadać do golarki ?
Zgłoś
krechaman 2017-04-20, 16:16
2:45 co do c🤬ja. Brzuchomówca?
Zgłoś