Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pyskatyyy 2017-04-16, 15:17 46
Doprawdy? Ten filmik idealnie ukazał, że Łódź to j🤬y trzeci świat.
Zgłoś
mygyry 2017-04-16, 16:16 106
Mi się najbardziej w Łodzi podoba nowa obwodnica, dzięki której nie trzeba jechać przez to miasto
Zgłoś
Midday 2017-04-17, 1:22
Co Wy k🤬a wiecie o Łodzi... Linda c🤬j ci w dupę zobaczymy jaki to dżihad będzie za parę lat w warszawie, będziesz srał wyjść ze swojego apartamentowca, bo c🤬j wie czy w windzie bomby nie ma.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-04-17, 5:51 10
Ale mam k🤬a rozkmine czy autor tym materiałem chciał zaprzeczyć słowom Maurera czy wręcz je potwierdzić Jeśli to drugie to mu się chyba udało
Zgłoś
A................. 2017-04-17, 20:51 18
Midday napisał/a:

Co Wy k🤬a wiecie o Łodzi... Linda c🤬j ci w dupę zobaczymy jaki to dżihad będzie za parę lat w warszawie, będziesz srał wyjść ze swojego apartamentowca, bo c🤬j wie czy w windzie bomby nie ma.

Ja rozumiem urażoną dumę osoby z miasta w którym nawet straż pożarną napadają, ale nie p🤬l jak potłuczony
Zgłoś
W................0 2017-04-18, 0:23 4
Morda nie szklanka ŁKS Limanka
Zgłoś
T................3 2017-04-18, 1:33 4
Midday napisał/a:

Co Wy k🤬a wiecie o Łodzi...

Wiemy, że to zadupie gorsze nawet od Sosnowca, a to już coś
Zgłoś
Bociek428 2017-04-18, 3:20 1
Coście się tak do tej Łodzi przyczepili... Wiem że czasem fajnie gównoburze wywołać no ale nudne to trochę... Jak w każdym mieście są zaszczane bramy i czyste bramy, ładne ulice i szpetne... Gdzie byś nie był jak pochodzisz i poszukasz to meneli znajdziesz... W całej Polsce co jakiś czas ktoś coś odp🤬li i dziwna akcja będzie w TV... O k🤬a poj🤬o mi się! Zapomniałem że to sadistic i trzeba wyp🤬olić logikę przez okno huehuehue kirownikuporatuj pińćzłotychboja złodzijeztem hueh
Zgłoś
Riva 2017-04-18, 5:40
TB303 napisał/a:

Weż Ty, k🤬a wracaj do tego szpitala psychiatrycznego skąd pochodzisz, bo Cię wypuścili, ale wyleczony to Ty do końca nie jesteś, leków zapomniałeś chyba wziąć, bo p🤬lisz jak potłuczony

podpis użytkownika

Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
Zgłoś
moriarti 2017-04-18, 5:58 3
@up
Ty nie p🤬l, tylko wracaj do garów
Zgłoś
l................s 2017-04-18, 6:53 8
TytanowyRosomak napisał/a:

Ale mam k🤬a rozkmine czy autor tym materiałem chciał zaprzeczyć słowom Maurera czy wręcz je potwierdzić Jeśli to drugie to mu się chyba udało

nie no specjalnie pokazuje najgorsze podworko w miescie i podchodzi tylko do zuli, starszych ludzi albo malolatow w ortalionach bo chce pokazac lodz od dobrej strony

TB303 napisał/a:

mozesz tak pisac, ale zawsze jak przyjezdzacie z tego swojego sosnowca do wujka z lodzi w odwiedziny to wygladacie tak samo...

Zgłoś
lesiot 2017-04-18, 8:24 2
mygyry napisał/a:

Mi się najbardziej w Łodzi podoba nowa obwodnica, dzięki której nie trzeba jechać przez to miasto

Obwodnica powstała właśnie po to, żeby takie śmiecie jak Ty nie przejeżdżały przez Łódź.
Zgłoś
pawbat86 2017-04-18, 8:41
Gościu stanął chyba w najgorszym miejscu w którym tylko mógł i to pewnie jeszcze w sobotę lub w niedziele rano "tzn" na ulicy piotrkowskiej gdzie praktycznie co brama jest jakaś imprezownia , nie dziwię się że spotkał ludzi jakich spotkał
Zgłoś
Wiewór 2017-04-18, 8:54
Łódź to jest miasto meneli. Nie rozumiem skąd ten cały hejt na Lindę.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie