Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ork.Fajny 2012-12-01, 18:42 13
Nie ma to jak pominąć sprawę polski i pokazać ruskich jako nieprzygotowane ofiary ataku Hitlera...
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-01, 19:03 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Hangman108 2012-12-02, 11:43
@up
Myślisz, że jest ktoś, kto ich nawidzi?
Zgłoś
tfojastara 2012-12-02, 12:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lukzab2 2012-12-02, 12:51
Rozpisze to tak na sprawdzianie z historii bo mam w poniedziałek
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-02, 13:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-02, 13:44
gif pełnometra... a nie to stare już
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-12-02, 15:44
Zgłoś
ellsworth 2012-12-02, 20:34
Zgłoś
cysio528 2012-12-02, 22:18
i tak przedstawia to wiecej wiedzy niz ma 90% mojego otoczenia
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-02, 22:34
lukzab2 napisał/a:

Rozpisze to tak na sprawdzianie z historii bo mam w poniedziałek

Masz 21 lat i sprawdzian z historii w poniedziałek?
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-12-03, 7:37
ellsworth napisał/a:

@up, ale jednak przygotowany nie był. Armia Czerwona jeszcze nie zdążyła się pozbierać po czystce i dlatego tak dostali po dupie w 41. Potrzebowali jeszcze trochę czasu by odbudować kadrę oficerską, nawet jeśli Stalinowi wydawało się, że jest inaczej.

Oczywiście... Na dwa dni przed niemieckim atakiem wydano rozkazy wyjścia na granicę, zebrało się tam więcej wojsk niż Hitler użył do ataku, wyposażenie było o kilka klas wyższe niż u Hitlera(np. czołg KW-1 który mógł otrzymać kilkadziesiąt trafień bez utraty zdolności bojowych), ale dalej siejmy pro-sowiecką bajkę o nigdy niegotowym i wierzącym w traktaty pokojowe Sowietach...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem