Zboże pochłonie was...
Podobno piekarnia w Kazaniu, Rosja.
Odchody w zbożu to normalne ale, że całe gołębie k🤬a?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka maszyna powinna stanąć na rynku każdego miasta
Jeżeli odchody w zbożu są dla ciebie normalne to chyba mamy różne pojęcie o słowie normalność.
Szach Mat weganie !
Chciałbym zobaczyć co zostało z tych gołębi po wypluciu przez żmijkę. Podejrzewam jakieś mielone.
8 sztuk. Szanujcie gołębie, to jedyne ptaki oprócz wronowatych, które przylatują do miasta
To zwykły zsyp, więc te głupie szczury wylatują po spadnięciu na sita! Jest to raczej dla nich dziwna ekstremalna przejażdżka, na którą chyba świadomie się decydują! Ot taki gołębi fetysz:)
piso
2016-10-12, 19:03
Spadają na sito i guwno im sie staje
konto usunięte
2016-10-12, 19:28
konto usunięte
2016-10-12, 23:40
teraz wiem jak się pozbywać gołębi..... otworzyc piekarnie....
nażarły się to nie dają rady wystartować
konto usunięte
2016-10-13, 9:49
@up to przyjedz na wieś do biedniejszych gospodarstw, nie każdego stać na silosy, niektórzy to straszni olewusy i ochlejusy i mają w dupie normy. W skupie kupią wszystko tylko by kupić taniej i sprzedać drożej. Mieszkam na wsi i wiem jak to wygląda w teorii a jak w praktyce.